املت قارچ و ژامبون

موارد اولیه
- تخم مرغ 2عدد
- پیاز 1عدد متوسط
- قارچ 10عدد (بسته به ذایقه)
- ژامبون 4_5ورق
- پنیر پیتزا کمی
- خامه یک قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
- نمک فلفل آویشن ب میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
- قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
- بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
- تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
- در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.
با تشکر از خانم سارا اس جی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
عالیه ممنونم
ظاهرا باید خیلی خوشمزه باشه!
خودمم یه املت اختراع کردم .
اسمشم قارچ و گوشته!