تبلیغات در چی بپزم
امروزه شاهراه جهانی اطلاع رسانی (دنیای اینترنت) به عنوان یکی از ارکان فراگیر و قابل اعتنای ملل در اطلاعرسانی، تجارت، سرگرمی، آموزش و ارتباطات و تبلیغات مورد توجه قرار گرفته است و این مسئله هر روز با افزایش مخاطبان وب و شمار سایت های اینترنتی در حال افزایش است.
سایت چی بپزم نیز در قالب یک سایت ارائه دهنده خدمات مربوط به آموزش آشپزی، مقالات تغذیه و ارائه اخبار حوزه صنایع غذایی، به عنوان یکی از پیشروترین و پر یازدیدترین وب سایت های این حوزه هر روزه مورد توجه بسیاری از مخاطبان جوانان و علاقه مند است.
صنایع تولیدی و یا خدماتی
اگر میخواهید روزانه حداقل 25.000 مرتبه دیده شوید، می توانید محصولات و خدمات مورد ارائه خود را در سایت ما معرفی کرده و آنها را به مخاطبان خوب ما آشنا سازید.
امکان انتشار بنر، لینک، رپورتاژ آگهی و سایر موارد در چی بپزم امکان پذیر می باشد
تماس در تلگرام:
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه
اگر تازه گیاهخوار شدهاید، بخوانید!
مدیر: بله حتما. تلاش می کنیم این ویژگی فراهم شود. متشکرم
ساندویچ تنوری مرغ
غزال: عالییییییی
آشپزخانه مدرن = راحت ترین روش آشپزی
مریم: به نظرم مهمترین مزیت آشپزخانه مدرن، طراحی کاربردیش هست که همه کارها رو راحتتر میکنه. چه ایدههایی برای روشنایی یه آشپزخانه مدرن دارید؟
قارچ پلو
ستایش: عالیییی شد واقعا با مرغ درستش کردم بی نظیر بود...
خورش جگر گوسفند
: ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره
املت پیاز
...: من تو اون مرحله ک از املت به کوکو تبدیل شد گیر کردم 😂😂😂
سمبوسه
ناشناس: من که هر مدل سمبوسه ای دوست دارم این مدل از سمبوسه هم خوب بور
پاکورا(غذای هندی)
: سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
بیف استراگانوف
فهیمه: وای مرسی عجب پیشنهادی 😍
کدو شکم پر
ناهید: برش طولی همون افقی میشه .درست بود
دمپخت گوجه
Sahar: سلام عالی بود حتما درست میکنم ما برای دمی گوجه گوجه رو با مخلوط کن اب میگیریم و با کمی اب و زردچوبه و نمک و زعفران و برنج میزاریم رو گاز و وقتی برنج ابش کم شد دمی میزاریم یکم پیاز داغ طلایی برشته با زعفران و زردچوبه سرخ میکنیم و برای تزیین روش میریزیم و دیگه چیزی نداره کنارش سالاد شیرازی یا ماست میزاریم
دمپخت گوجه
سحر: سلام عالی بود حتما درست میکنم ما برای دمی گوجه گوجه رو با مخلوط کن اب میگیریم و با کمی اب و زردچوبه و نمک و زعفران و برنج میزاریم رو گاز و وقتی برنج ابش کم شد دمی میزاریم یکم پیاز داغ طلایی برشته با زعفران و زردچوبه سرخ میکنیم و برای تزیین روش میریزیم و دیگه چیزی نداره کنارش سالاد شیرازی یا ماست میزاریم