تبلیغات در چی بپزم
امروزه شاهراه جهانی اطلاع رسانی (دنیای اینترنت) به عنوان یکی از ارکان فراگیر و قابل اعتنای ملل در اطلاعرسانی، تجارت، سرگرمی، آموزش و ارتباطات و تبلیغات مورد توجه قرار گرفته است و این مسئله هر روز با افزایش مخاطبان وب و شمار سایت های اینترنتی در حال افزایش است.
سایت چی بپزم نیز در قالب یک سایت ارائه دهنده خدمات مربوط به آموزش آشپزی، مقالات تغذیه و ارائه اخبار حوزه صنایع غذایی، به عنوان یکی از پیشروترین و پر یازدیدترین وب سایت های این حوزه هر روزه مورد توجه بسیاری از مخاطبان جوانان و علاقه مند است.
صنایع تولیدی و یا خدماتی!؛
اگر میخواهید روزانه حداقل 25.000 مرتبه دیده شوید، می توانید محصولات و خدمات مورد ارائه خود را در سایت ما معرفی کرده و آنها را به مخاطبان خوب ما آشنا سازید.
برای آگاهی از تعرفه تبلیغات و همچنین نقاط قابل تبلیغ در چی بپزم اطلاعات تماس خود را پر نمایید.
ضمنا در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی، به تولیدکنندگان داخلی موادغذایی تخفیف ویژه ای اعطا خواهد شد.
خوراک مکزیکی
Shide: ببخشید سیب زمینیش کجا رف؟ باید به آب و رب اضافش کنیم آخر ک توی بقیه مواد باشه یا بعد پخت و بخار شدن آب غذا فقط بریزیمش رو بقیه مواد؟؟؟
خوراک مکزیکی
Shide: ببخشید سیب زمینیش کجا رف؟ باید به آب و رب اضافش کنیم آخر ک توی بقیه مواد باشه یا بعد پخت و بخار شدن آب غذا فقط بریزیمش رو بقیه مواد؟؟؟
دیشلیق – آش دندونی تبریز
سعید: دلش باشوا آذری یوخ تورک هامال
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
زهرا: همینم خوبه والا میتونید درست کنید ساده و روان بدون چیزای اضافه من که راضیم برم درست کنم ببینم چجوری میشه بد شد میام غر میزنم
قلیه ماهی (بندرعباسی)
: دقیقا مثل این دستور پختم فقط رب نریختم اصلا.خیلی خوشمزه شد.باهور پختم.دفعه اول بود میخوردم
نودل با پنیر
: نمیشه تویه اب نودل پنیر پیزا بریزی
رولت گوشت و سیب زمینی
: عالی بود
میگو پفکی
: مطلب بسیار مهیجی است و ممنوم از شما
ماست تزئین شده
نامی: مطلب جذابی است و امروزتون پر باشه از اتفاقای خوب
ماست تزئین شده
نارملا: پست بسیار قشنگی می باشد و آروزی موفقیت
میگو پفکی
amir mohammad: مطلب مهیجی است و شاد باشید
بربسل (کردی)
افسانه: عالییییییی
میرزا قاسمی(گیلان)
حمیده: سلام.میشه با بادمجون دلمه ای هم میرزاقاسمی پخت؟
فرنی آرد برنج
s_naz1377: عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.
فرنی آرد برنج
s_naz1377: عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.