الفته (غذای لبنانی)

موارد اولیه

  • سینه مرغ آب پز شده 1 عدد
  • كدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج از هر كدام 2 عدد
  • نخود پخته شده 1 لیوان
  • جعفری ریز شده نصف لیوان
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • نمك و فلفل و زردچوبه كمی
  • نان عربی خرد شده و سرخ شده یکی و نصفی لیوان
  • ماست 2 لیوان
  • سیر رنده شده نرم 2 حبه
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست كنده به صورت مكعبی شكل كوچك خرد كنید، سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ كنید.
  2. پیاز رنده شده را در كمی روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پیاز اضافه نمایید.
  3. كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی
  4. به مواد كمی ادویه اضافه كرده و بگذارید قطعات مرغ كمی سرخ و طلایی رنگ شود.
  5. كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پیركسی ریخته، به طوری كه سطح ظرف را به صورت یكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یكنواخت بریزید.
  6. روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید (می توانید از كنسرو نخود نیز استفاده كنید).
  7. تمام مواد لازم برای سُس را با هم مخلوط كرده، روی سطح مواد ریخته، سپس روی آن ها جعفری خرد شده بپاشید.
  8. در آخر، روی سطح مواد، نان عربی را كه به صورت مكعبی خرد كرده و در كمی روغن سرخ كرده اید، بریزید.

منبع:www.tebyan.net

2 نظر برای الفته (غذای لبنانی)

  1. نان عربی چیه؟

    پاسخ
    1. این نان از نظر نازکی و طعم شبیه همان نان تافتون ماست و اندازه ان هم متفاوت است کوچکترین سایز ان به اندازه یک بشقاب و بزرگ ان هم به انداز همان تافتون های خودمان است البته نان لواش هم اگر خیلی نازک نباشد میشود جایگزین کرد .

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.