کنسومه قارچ
موارد اولیه
- قارچ - 1 لیوان
- سینه مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان
- آرد - 1 قاشق سوپ خوری
- کره - 50 گرم
- استاک(آب گوشت یا مرغ) - 4 تا 5 لیوان
- نمک و فلفل سفید - به میزان لازم
- خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم
- شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ
- سیب زمینی - نصف پیمانه
دستور پخت
- آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
- وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
- ( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
- در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.
علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.
این غذا خیلی سریع آماده می شه و میتونه جزو غذاهای تنبلونه و فوری اما خوشمزه و شیک باشه.
مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)
منبع:chefnegin.com
منظور از استاک اب مرغ یا گوشته؟
بله همان اب مرغ یا گوشت است
پس خامه ش چی شد؟
آخر اضافه کنیم؟
همزمان که شیر رو اضافه کردید می توانید خامه را نیز اضافه کنید
خیلی خوشمزه بود
خیلی خوبه ?