کنسومه قارچ

موارد اولیه

  • قارچ - 1 لیوان
  • سینه مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان
  • آرد - 1 قاشق سوپ خوری
  • کره - 50 گرم
  • استاک(آب گوشت یا مرغ) - 4 تا 5 لیوان
  • نمک و فلفل سفید - به میزان لازم
  • خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم
  • شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ
  • سیب زمینی - نصف پیمانه

دستور پخت

  1. آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  2. وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
  3. ( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
  4. در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
  5. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.

نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.

علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.

این غذا خیلی سریع آماده می شه و میتونه جزو غذاهای تنبلونه و فوری اما خوشمزه و شیک باشه.

مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)

منبع:chefnegin.com

6 نظر برای کنسومه قارچ

  1. منظور از استاک اب مرغ یا گوشته؟ 

    پاسخ
    1. بله همان اب مرغ یا گوشت است

      پاسخ
  2. پس خامه ش چی شد؟
    آخر اضافه کنیم؟

    پاسخ
    1. همزمان که شیر رو اضافه کردید می توانید خامه را نیز اضافه کنید

      پاسخ
  3. خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  4. خیلی خوبه ?

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.