کبه سیب زمینی

موارد اولیه

  • سیب‌زمینی 1500 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده400 گرم
  • پیاز متوسط2 عدد
  • قرص عصاره مرغ2 عدد
  • تخم مرغ1 عدد
  • کره آب شده4 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری4 قاشق غذاخوری
  • گردو خردشده و تفت داده‌شده2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع گیاهی2 قاشق غذاخوری
  • نمک ½1 قاشق مرباخوری
  • ادویه مخلوط1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری

دستور پخت

  1. یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
  2. سیب زمینی‮ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
  3. سیب زمینی‮های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
  4. داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  5. گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
  6. قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد‌شده و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره‮ها شور هستند).
  7. نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
  8. روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
  9. در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود

منبع:www.parsegard.com

8 نظر برای کبه سیب زمینی

  1. ممنون ,غذای خوشمزه و جالبیه. بعد از اینکه از فر بیرون میاد احساس رضایت دارید بعد از خردنشم هم همینطور.

    پاسخ
  2. واقعاغذاتون خوشمزست،قبلا خورده بودم ولى دستور پختش رو بلد نبودم

    پاسخ
  3. امشب این غذارو درست کردم بدک نبود ساده ولی سنگین طوریکه خالی خوردیم بیشترشو.

    پاسخ
  4. درست کردم خیلی خوشمزه بود شوهرم خیلی خوشش اومد فقط بدیش اینه هرروز میاد تو سایت یه غذای جدید پیدا میکنه که درست کنم.
    مرسی از سایت خوبتون.

    پاسخ
    1. سلام. چرا بدی؟ خوبه که! غذاهای مختلف رو تجربه میکنید و هنرتون بیشتر از قبل میشه

      پاسخ
  5. یه شیوه ی دیگشم اینه که با دست گردش کنیم گوشتم توش بذاریم مثل کوفته ولی کوچیکتر .خوشمزست

    پاسخ
  6. من درست کردم خوشمزه بود ممنون

    پاسخ
  7. خییلیی خوشمزه و راحت بود،از وقتی یاد گرفتم هفته ای یکبار حتما درست میکنم😍👌

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.