آش شله مشهدی

موارد اولیه

  • گوشت گوسفند : 500 گرم
  • بلغور گندم : 1 لیوان
  • برنج : ½ لیوان
  • باقلا : ½ لیوان
  • نخود : ½ لیوان
  • لوبیا قرمز : ½ لیوان
  • لوبیا سفید : ½ لیوان
  • لوبیا چیتی : ½ لیوان
  • خورشت قیمه آماده : 2 لیوان
  • پیاز : 5 عدد
  • روغن : 5 قاشق غذاخوری
  • دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
  2. گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
  3. حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
  4. در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

4 نظر برای آش شله مشهدی

  1. ضمن تشکر از دستور تهیه شله، باید بگم ازوقتی من یادمه ،دایی ام سالی دوبارشله نذری میپزه حداقل سی ساله ،ولی توی مواداولیه شله مشهدی ،باقلا نیست

    پاسخ
  2. شله مشهدی باقلا نداره

    پاسخ
  3. باقلا نداره به هیچ عنوان

    پاسخ
  4. ادویه در شله مشهدی بسیار مهم است. اولا فلفل زیاد و درثانی از پودر جوز هندی حتما استفاده بشود.
    در کنار غذا باید نان و پنیر و سلزی و نوشابه مشکی سرو شود.
    از اینکه طرز تهیه اش رو نوشتید بسیار ممنونم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.