سوفله آلو بادمجان

موارد اولیه

  • سیب زمینی پخته متوسط:2 عدد ورق شده نه خیلی نازک
  • بادمجان و کدو سرخ شده ورقه شده یا یک کدام از آنها: 3 عدد
  • مواد ماکارونی (شامل گوشت چرخی و پیاز سرخ شده و رب)
  • آلو:10 عدد ترش و ترجیها درشت (بستگی به ذایقه دارد)
  • گردو: 5 عدد
  • زرشک:دلخواه برای تزیین
  • سس بشامل
  • کنجد تف داده:دلخواه (به خاطر خاصیت فراوان از آن استفاده شده)

دستور پخت

  1. ظرف نسوزی را انتخاب کرده ته آن را با اسپری روغن می پاشیم.
  2. ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را ته ظرف میحینیم و اندکی نمک و فلفل میزنیم.چند عدد آلو به ظور پراکنده رویشان میگذاریم.
  3. در لایه بعدی مواد گوشت چرخی که در واقع مثل مواد مایع ماکارونی است را ریخته و باز آلو میگذاریم و 2 تا گردو را خرد کرده به همراه مقداری کنجد روی آنها میریزیم.
  4. در لایه بعدی بادمجان و کدوهای ورقه ای سرخ شده را میچینیم و 3 تا از گردو ها را خرد کرده روی آنها ریخته و در آخر سس بشامل را که از قبل درست نموده ایم را روی تمام مواد میریزیم.
  5. برای تزیین هم با استفاده از زرشک و آلو و کنجد تزیین میکنیم.
  6. در فر میگذاریم.میتوان رویش را فویل کشید.

با تشکر از خانم سپیده قاضی زاده که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

 

یک نظر برای سوفله آلو بادمجان

  1. من که هر غذ ایی می خوام ارسال کنم تو سایتتون هست پس من باید چه کار کنم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.