سان چوی بو(چینی)
موارد اولیه
- كاهو پیچ درشت یك عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه 4 عدد، ورقهورقه
- مرغ چرخكرده 500 گرم
- هویج كوچك یك عدد، رندهشده
- كدوی كوچك یك عدد، رندهشده
- فلفل دلمهای قرمز یك عدد، نگینی ریز
- كنسرو ذرت 125 گرم
- نمك و فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- كاهو را برگبرگ كرده و برگهای درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
- روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچهها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
- هویج، كدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
- برگهای كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.
نکات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
منبع:www.beytoote.com
با سلام خیلی عالیه اگه میشه از غذاهای چینی بیشتر توی دستور پختتون استفاده کنید
خوب بود فقط کاش طرز تهیه سس چینی هم گفته میشد