سان چوی بو(چینی)

موارد اولیه

  • كاهو پیچ درشت یك عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
  • مرغ چرخ‌كرده 500 گرم
  • هویج كوچك یك عدد، رنده‌شده
  • كدوی كوچك یك عدد، رنده‌شده
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یك عدد، نگینی ریز
  • كنسرو ذرت 125 گرم
  • نمك و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
  2. روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
  3. هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
  4. برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نکات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.

منبع:www.beytoote.com

2 نظر برای سان چوی بو(چینی)

  1. با سلام خیلی عالیه اگه میشه از غذاهای چینی بیشتر توی دستور پختتون استفاده کنید

    پاسخ
  2. خوب بود فقط کاش طرز تهیه سس چینی هم گفته میشد

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.