زولبیا و بامیه
موارد اولیه
- مواد لازم بامیه: اب دو لیوان
- روغن ۴ ق غ
- تخم مرغ ۴ عدد
- ارد ۲ لیوان
- وانیل کمی
- شکر ۲ ق غ
- نمک یک هشتم ق چ
- مواد لازم زولبیا: نشاسته ۲۰۰ گرم
- ماست ۲۰۰ گرم
- ارد ۵۰ گرم
- روغن جامد ۱ ق چ
- جوش شیرین نصف ق چ
- گلاب ۱ ق غ
- شربت: شکر ۳ پیمانه
- اب ۱ پیمانه
- گلاب ۱ پیمانه
- زعفران حل شده ۱ ق م
- ابلیمو ۱ ق م
دستور پخت
- طرز تهیه بامیه: برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه
- تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم
- در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم
- لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه .بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم.
- طرز تهیه زولبیا: نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
- شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید
- بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه
- تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید
- ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه
- ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!
- شربت: تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.
2 نظر برای زولبیا و بامیه
سلام
من این شیرینی ودرست کردم موادلازمشونصف کردم. خیلی خوب دراومد حدود۳۰۰گرم بامیه به من داد فقط بایدیه کم حوصله به خرج بدید .
منم میخام امشب درست کنم :)
منم میخام نصفش کنم .