پای مرغ مکزیکی

موارد اولیه

  • مرغ:100 گرم
  • لوبیا قرمز پخته:1 پیمانه
  • ذرت پخته:1 پیمانه
  • گوجه فرنگی:4 عدد
  • پیاز:1 عدد
  • پیازچه:5 شاخه
  • نان پیتا:به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • سویا:3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی تند:1 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز:1 قاشق مربا خوری
  • ادویه کاری:1 قاشق غذاخوری
  • زیره:1 قاشق مربا خوری
  • پنیر پیتزا:1 بسته

دستور پخت

  1. لوبیا و سویا را قبلا خیس کنید
  2. پیاز نگینی شود
  3. لوبیا و پیاز با هم تفت داده شود
  4. نصف استکان اب اضافه شود
  5. در ظرف دیگر مرغ و سویا میریزیم – پنیر را اضافه می کنیم و با میکسر مخلوط کرده و با پیاز و لوبیا سرخ می کنیم تا خوب مخلوط شود و پنیر جذب سویا شود
  6. رب گوجه اضافه می کنیم و با کمی اب تفت می دهیم
  7. گوجه فرنگی اضافه می شود و سرخ می کنیم
  8. کاری و فلفل و زیره و سس گوچه فرنگی اضافه می کنیم
  9. ذرت را اضافه می کنیم
  10. کمی پیازچه می ریزیم
  11. به تفت دادن ادامه می دهیم و بعد در یک ظرف نسوز می ریزیم(اگر فر ندارید پنیر را اضافه کرده پس از تزیین سرو نمایید و اگر فر دارید یک لایه چیپس را روی غذا گذاشته و پنیر را روی آن ریخته و 10 دقیقه در فر قرار دهید)

با تشکر از مسعود از کرمانشاه که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

5 نظر برای پای مرغ مکزیکی

  1. فکر نمی کنم پای مرغ مکزیکی غذایی محلی باشد!

    پاسخ
    1. با تشکر از شما.
      اصلاح شد.

      پاسخ
  2. اوممممممممممممممممم به نظر خوشمزه میاد!!!

    پاسخ
  3. من که نفهمیدم این چه جوریه! یعنی مرغش رو با سویا میکس کنیم مثل خمیر بشه بعد قاطی لوبیا و پیاز سرخش کنیم؟!

    پاسخ
  4. توضیحش بده. نان پیتا چی شد این وسط.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.