کباب قزل آلا
موارد اولیه
- ماهی قزل آلا ۳ عدد
- بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۵۰ گرم
- آب لیمو به مقدار كافی
- نمك و فلفل مقداری
دستور پخت
- شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
- ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
منبع:rasekhoon.net
من تو شکمش ریحان جعفری ر
زرد چوبه نمک روغن محلی یا کره کم پودر گلپر میریزم بد تو فویل می پیچم حالا یا تو فر یا تو اتیش میندازم وروش خاکستر که خوشمزهترم میشه
شما حرف نداری
خوشمزه ست ؟
خوبه عالیه