پیاز شکم پر

موارد اولیه

  • پیاز متوسط : ۱۰عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم
  • کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه
  • نمک و فلفل : به اندازه کافی
  • سیر له شده : ۳حبه
  • اسفناج ریز خرد شده : ۴۰۰گرم
  • گردوی تفت داده شده و خرد شده : ۲پیمانه
  • روغن : به اندازه کافی
  • آب گوشت : یک و یک چهارم پیمانه

دستور پخت

  1. داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
  2. از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
  3. سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
  4. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
  5. مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
  6. پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
  7. سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد

منبع:www.seemorgh.com

2 نظر برای پیاز شکم پر

  1. من پیاز دوست ندارم و به نظر میاد درست کردنش سخت باشه

    پاسخ
  2. خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.