پیاز شکم پر
موارد اولیه
- پیاز متوسط : ۱۰عدد
- گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم
- کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه
- نمک و فلفل : به اندازه کافی
- سیر له شده : ۳حبه
- اسفناج ریز خرد شده : ۴۰۰گرم
- گردوی تفت داده شده و خرد شده : ۲پیمانه
- روغن : به اندازه کافی
- آب گوشت : یک و یک چهارم پیمانه
دستور پخت
- داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
- از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
- سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
- نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
- مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
- پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
- سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد
منبع:www.seemorgh.com
من پیاز دوست ندارم و به نظر میاد درست کردنش سخت باشه
خوب بود