لقمه گوشتی
موارد اولیه
- تخممرغ دو عدد
- نان باگت دو عدد
- پياز داغ يك قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
- جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
- گوشت چرخكرده 150 گرم
- پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم
دستور پخت
- ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و ربگوجهفرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، ميگذاريم كمي سرد شود، سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخممرغها به آن اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا مايه يكدستي به دست بيايد، باگت را به صورت حلقهحلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است)
- سعي ميكنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانهاي خالي بشود) آنگاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نانها را در تابه چيده و داخل آنها را با مايه گوشتي پر ميكنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو ميكنيم.
نکته:توجه داشته باشید فقط دو سر لقمهها را سرخ میکنیم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
سلام
تخم مرغ ها رو خام اضافه می کنیم؟ (توی عکس به نظر می آد آبپز و خورد شده باشند)
عکسی که گذاشته شده، با همین مقدار مواد اولیه است؟ یعنی 150 گرم گوشت، 2 تا نان باگت (طبیعتاً بدون سر و ته) را پر می کند؟
سلام. بله تخم مرغ ها باید خام باشند.
تصویر تزئینی است ولی حدودا دو عدد باگت پر میشود.
سلام میشه به جای نون باگت نون ساندویچی باشه
به نظر غذای مقوی میاد
لطفا میشه غذای کودک تون رو بیشتر کنید …
راستی غذا برای ماه رمضون هم در نظر دارید ….
به نظر من بدون تخم مرغ بهتره،اگه ازسیب زمینى پخته ونگینى شده وسیر رنده شده استفاده کنید عالیتر میشه! امتحان کنید
ب نظرم خیلی عالی میشه
تو فر یا توسترهم میشه گذاشت؟
نه باید سرخ شه اینجوری خوشمزه تره! میتونى تو توستر سرخس کنى
سلام میشه لطفا بگین منظور از دو سر رو سرخ کنیم چه جوری یعنی؟به حالت خوابیده یا ایستاده؟
توی فر هم میشه پخت
سلام از اونجایی که رژیمهای غذایی ماسبزیجات زیادنداره,من این غذا رو باسیب زمینی وهویج پخته نگینی وذرت که باتخم مرغ خام مخلوط شده
درست کردم.هم خوشمزه هم ترکیب رنگ خوبی داشت.