فیله ماهی سوخاری

موارد اولیه

  • فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مایونز: ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده:۱ حبه
  • رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  2. تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  3. آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
  4. روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
  5. همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

منبع:www.funpatogh.com

5 نظر برای فیله ماهی سوخاری

  1. خوشمزه شد ، من پختم ، ممنون

    پاسخ
  2. پس تکلیف بقیه ی موادش چی شد؟

    پاسخ
    1. man dorost kardam vali makzash kam mandi bood.

      پاسخ
  3. فیله ماهى «به تعداد لازم»، تخم مرغ «دو عدد»؟ نسبت ها منطقی نیستند. در ضمن سیر، مایونز، گشنیز، پوست لیمو و غیره در دستور قید نشده اند. «همه مواد» در بند آخر هم به نظر نمیاد شامل این مواد و ماهى هاى سوخارى شده باشه.

    پاسخ
  4. مگه نمیگن ماهی و تخم مرغ به هم نمیسازن و مثل خربزه و عسل عمل میکنن؟!
    به نظرم بهتره تخم مرغ رو حذف کنیم…..

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.