سوپ سیب زمینی
موارد اولیه
- سیب زمینی .................... 5/1 کیلو
- آرد ............................. 2 قاشق غذاخوری
- شیر ............................ 6 فنجان
- نمک ............................ 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ......................... 1 قاشق غذاخوری
- پنیر رنده شده ...................... یک و یک چهارم پیمانه
- خامه .............................. یک و یک سوم پیمانه
- پیاز چه خرد شده ................ 4 ساقه
- بیکن یا مرغ ...................... چند تکه
- برای کاهش مقدار کالری میتوانید از خامه و شیر کم چرب استفاده کنید.
دستور پخت
- ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید.
- بعد از اینکه آبپز شد پوست آنها را کده یکی از آنها را کناری گذاشته بقیه را پوره کنید.
- آرد را داخل شیر جوش تفت دهید سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید طوری که یکدست شود. حدود 8 تا 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
- به آن نمک و فلفل بزنید
- سپس سیب زمینی پوره شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- زیر اجاق را خاموش کرده، سه چهارم پنیر را در سوپ بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را اضافه کنید.
- سیب زمینی که از قبل نگه داشته بودید را خرد کرده همراه با بیکن یا مرغ خرد شده و پنیر باقیمانده به سوپ اضافه کنید.
- گرم سرو کنید.
منبع: گورمند
salam, mamnoon az zahamatetoon ghazahayeh besyar khoobi entekhab kardeieed. lotfan be dastoureh in ghaza ezafeh konid ke morgh be cheh soorati bayad pokhteh shavad? mamnoon.
مامان
فوق العاده سایتتون من تازه پیدا کردم و خیلی خوشم امده هو غذاهاتون شیکه هم راحت مطمئن هستو من هروز برا غذا روزانم اینجا بیاام…مرررسی
واقعا عالیه
Khobe Merci