بادمجان پلو

موارد اولیه

  • برنج یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌شده یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده 500 گرم
  • گوجه‌فرنگی حلقه شده دو پیمانه یا پنج عدد
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت

  1. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.
  2. سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم.
  3. می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.
  4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

منبع:robabnaz2.persianblog.ir

6 نظر برای بادمجان پلو

  1. خوشمره بود. ممنون

    پاسخ
  2. چرا عکس با توضیحات تفاوت داره؟

    پاسخ
  3. عالی بود واقعا لذت بردم ممنونم از سایت خوبتون و واقعا مفیدتون

    پاسخ
  4. خوبه فقط با گوجه حلقه ای لای برنج موافق نیستم

    پاسخ
  5. ممنونم، واقعا فکر کردن به اینکه چی بپزم سخته ، این غذای پیشنهادی رو درست میکنم

    پاسخ
  6. بسیار عالی ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.