بادمجان پلو
موارد اولیه
- برنج یک کیلوگرم
- بادمجان حلقه شده یک کیلوگرم
- پیاز سرخشده یک پیمانه
- گوشت چرخکرده 500 گرم
- گوجهفرنگی حلقه شده دو پیمانه یا پنج عدد
- رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
- روغن نصف پیمانه
- نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
- بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
- سپس با پیاز داغ و کمی گوجهفرنگی، گوشت تفت میدهیم.
- میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنیم.
- سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
منبع:robabnaz2.persianblog.ir
خوشمره بود. ممنون
چرا عکس با توضیحات تفاوت داره؟
عالی بود واقعا لذت بردم ممنونم از سایت خوبتون و واقعا مفیدتون
خوبه فقط با گوجه حلقه ای لای برنج موافق نیستم
ممنونم، واقعا فکر کردن به اینکه چی بپزم سخته ، این غذای پیشنهادی رو درست میکنم
بسیار عالی ممنون