اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی
موارد اولیه
- سینه مرغ: 1 عدد
- قارچ: 3 عدد
- سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
- پنیر مازارلا: 2/1 لیوان
- گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد
- آب: 2 قاشق غذا خوری
- جعفری: 5 ساقه
- آرد سفید: 3 قاشق غذا خوری
- پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند )
- مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
- سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
- سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم.
- کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم
منبع:ashpazonline.com
باید ران شترمرغ داشته باشی تا بتونی این همه چیزو توش جا بدی بعدش لوله ش کنی
تو ران مرغ جا نمیشه
پاپریکا توی شهرمانیست ازچی بجاش استفاده کنم؟؟
مریم خانم کجا گفته ران مرغ؟سینه مرغ باید باشه و کلا اسکالپ برای سینست
خخخخخ