آش سیرابی

موارد اولیه

  • سیرابی= یکعدد
  • سیر =2 حبه
  • پیاز=2عدد
  • نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان
  • عدس=یک استکان
  • ماش =یک استکان
  • گندم=یک استکان
  • جو پوست کنده یک استکان
  • برنج =4/1 استکان
  • سبزی آش خرد شده=250 گرم
  • نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم
  • روغن =به میزان لازم

دستور پخت

  1. سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
  2. پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است .

منبع:www.ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.