آش سیرابی
موارد اولیه
- سیرابی= یکعدد
- سیر =2 حبه
- پیاز=2عدد
- نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان
- عدس=یک استکان
- ماش =یک استکان
- گندم=یک استکان
- جو پوست کنده یک استکان
- برنج =4/1 استکان
- سبزی آش خرد شده=250 گرم
- نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم
- روغن =به میزان لازم
دستور پخت
- سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
- پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است .
منبع:www.ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید