آش جو
موارد اولیه
- بلغور جو- یک پیمانه
- لوبیاچیتی- یک چهارم پیمانه
- نخود- یک چهارم پیمانه
- عدس - یک چهارم پیمانه
- برنج- یک چهارم پیمانه
- پیاز- دو تا درشت
- سبزی آش- نيم كيلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزهتر میشه)
- كشك- ۲ فنجون
- نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواه
دستور پخت
- اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت میپزم. (بلغور و برنج رو باهم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جداجدا هم بپزيد مشكلي پيش نميياد.
- پیازها رو نگینی خرد میکنم و تو قابلمه با روغن سرخ میکنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن میکشم و تو يه بشقاب ميريزيم.
- تو باقيمانده روغن كمي نعناءخشك و زردچوبه ميريزم ، عطر نعناء كه بلند شد، ۴ ليوان آب بههمراه تمام مواد پختهشده را در قابلمه ريخته و در قابلمه رو ميبندم تا آب جوش بياد.
- وقتي جوش اومد سبزي رو ميريزم. تا زماني كه آش جا بيفته هر چندوقت يهبار هم ميزنم تا ته نگيره.
- وقتي آش جا افتاد يهفنجون كشك رو ميريزم و هم ميزنم و اين موقع است كه نمك آش را اندازه ميكنم.
- من هميشه وقتي زير قابلمه رو خاموش ميكنم، پيازداغ رو بهش اضافه ميكنم تا عطرش نره.
- نصف پيازداغ رو ميريزم تو آش و بقيه رو واسه تزئين ميذارم.
نکته: اگه دوست دارید دونه های جو زیر دندون بیاد، نصف بلغور ، نصف جو درسته پوستکنده بریزید، خوب میشه.
با تشکر از سحر خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
سلام
ممنون از راهنماییتون . ولی کاش می فرمودید که این مواد غذایی مخصوص درست کردن آش برای چند نفر هستش
سلام
بالا ذکر شده که برای 2 نفر است.
عالیه من اش جو را دوست دارم عاشقشم چون اش جو خیلی مقوی است
عالیه من اش جو را خیلی خیلی دوست دارم چون هم مقوی است و هم غذای سالمی است و خیلی زود حزم است و هم غذای سبکی است
هضم
با سلام و خسته نباشید……دوست عزیزم ستایش جان هضم رو اشتباه نوشتی گلم: -*
سلام و خسته نباشید . من اش جو رو گهگاهی درست میکنم . یه پیشنهاد براتون داشتم . اینکه مقداری قره قوروت هم بهش اضافه کنید طعم خوبی بهش میده .
سلام از سایت مفیدتون متشکرم
من با انتخاب غذاهایتان در سایت و پختن اونها تونستم رضایت شوهرم را کسب کنم دیشب خورش میگو ساده با دستور پخت داده شده در سایت و امروز صبح هم آش جو برای صبحانه درست کردم خوش مزه بودند ممنونم..موفق باشید
آش جو صبحانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟