کوفته شوید باقلا

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • شوید 300 گرم
  • باقلا سبز بدون پوست 300 گرم
  • برنج 150 گرم
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید
  2. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید
  3. از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید
  4. گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند
  5. 2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید
  6. سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید
  7. حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.