کوفته شوید باقلا
موارد اولیه
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- شوید 300 گرم
- باقلا سبز بدون پوست 300 گرم
- برنج 150 گرم
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
- زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید
- شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید
- از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید
- گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند
- 2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید
- سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید
- حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند
دیدگاهتان را بنویسید