کرپ آماده
موارد اولیه
- 2 تخم مرغ بزرگ
- سه چهارم فنجان شیر
- نصف فنجان آب
- 1 فنجان آرد
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
- ربع قاشق چایخوری نمک
- کره اضافه برای چرب کردن ماهیتابه
دستور پخت
- همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده کنید).
- بگذارید این خمیر حداقل یک ساعت در یخچال بماند. (این کار موجب می شود که حباب های آن خارج شوند و خمیر شما بهتر و نرمتر شود). می توانید از 48 ساعت قبل خمیر آن را آماده کنید.
- یک ماهیتابه متوسط را روی درجه متوسط تا بالا گرم کنید. روی آن کره بریزید و کمی کمتر از ربع فنجان از خمیر در وسط ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید (باید لایه نازک و یکنواختی از خمیر درست کنید).
- مقدار خمیر را طبق اندازه ماهیتابه تنظیم کنید. 45 ثانیه آن را حرارت دهید و سپس برگردانید. 20 ثانیه دیگر حرارت دهید و در نهایت کرپ را از روی شعله بردارید.کرپ های باقیمانده را در کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذارید و در یخچال نگه داری کنید. فراموش نکنید که بین کرپ ها کاغذ روغنی بگذارید تا بهم نچسبند. اگر خوب کیسه را هواگیری کنید، کرپ ها تا یک ماه در یخچال می مانند.
منبع:www.ashpazonline.com
لطفا غدای نوجوون هم بکدارید
لای کرپ ها چی میشه گذاشت و خورد
Khame, anvaee morabba, asal va ….. bastegi be zayeghe dare
نوتلا خامه موز پوره شده مربا عسل توت فرنگی و…