میرزا قاسمی(گیلان)
موارد اولیه
- بادمجان دلمه= 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی= 500 گرم
- پیاز متوسط= 2 عدد
- سیر= 3 پر
- تخم مرغ= 2 عدد
- نمک و روغن= به مقدار کافی
دستور پخت
- بادمجان را روی آتش کباب کرده(می توان آن را روی گاز کباب کرد) و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب له کنید.
- پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید(مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد)
- وقتی بادمجان سرخ شد، گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
- تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.
با تشکر از آقای امیر حسین که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
عالیه عاشق میرزا قاسمیم
من درست کردم و عاااالی شد شوهرمم خیلی دوست داشت.اولین بار بود که میخوردیم.مرسی
میرزا قاسمی که غذای گوشتی نیست!!! نوشتید گوشتی :-(
در تقسیمبندی غذاها به گوشتی و گیاهی وجود خود گوشت باعث نمیشه اونها به دشته گوشتی ها بروند بلکه پروتئیئن موجود در آنها تعیین کننده است. در میرزاقاسیم از تخم مرغ استفاده میشود که تخم مرغ گیاهی نیست و دارای پروتئین گوشتی است. :)
چه جالب….نمیدونستم…ممنون!
چه جالب…نمیدونستم…ممنون!
هر چیزی که پروتئین داره گوشتی نیست. میتونه گیاهی باشه. چنین دسته بندی وجود نداره. دو مسئله ی گوشتی و پروتئینی رو با هم اشتباه نگیرید لطفا.
من خودم گیلانی هستم و تا اونجایی که میدونم توی میرزا قاسمی پیاز نمیریزن
سلام
من جور دیگه ای درست میکنم
بادمجون کبابی رو توی ماهیتابه خوب له میکنم با کم روغن طوری که اب بادمجون گرفته بشه،بعد هم دو تا سه تا گوجه فرنگی پوست گرفته شده خرد میکنم میریزم،در ماهیتابه جدا سیر با نمک و فلفل سرخ میکنم و تخم مرغ میشکنم توش،بعد تخم مرغهارو اضافه میکنم به مایع بادمجون
خوانواده شوهرم رشتی هستن،،من از اونا یاد گرفتم
پیاز اصلا نمیریزن
خیلی خوب.
همین دستوری که می فرمایید رو لطفا به همراه تصویری از غذای خودتون از طریق فرم ارسال غذا که در بالای سایت هست لطفا برای بفرستید تا با نام خودتون در سایت نمایشش بدیم
خیلی ممنون
عچشم،انشالاش دفعه دیگه که درست کردم حتما عکس میگیرم و براتون میفرستم،البته بادمجون رو هر جو درست کنی خوشمزه است،اما خوب اصل گیلانیش به این فرمه
خیلی باحال بود .مرسی
منم شمالی هستم اما پیاز نمی ریزم ولی با پیازش رو هم خوردم خیلی خوشمزه میشه .
حتما در اولین فرصت که درست کردم عکسش را براتون می فرستم.مرسی
man k bademjun nemikhoram vali shoharam khord doost dasht man piaz narikhtam.
منم درست کردم اما مثل عکسش آبکى نشد!!! چراااا؟؟؟
خیلی عالی بود مدت هاست دنبال دستور میرزا قاسمی بودم
موفق باشید
با سلام و تشکر از سایت خوبتون، من شمالی هستم و خواستم بگم پیاز نمیریزن تو میرزا قاسمی، فقط و فقط سیر:)
بادنجان را بخار پز کنی بد با سیر وگوجه فرنگی خرد شده باهم سرخ کنی خوش طعم میشه
بادنجان یا وینگوم به مازندرانی حتما باید روی هیزم کباب بشه تا طعم دودی یا اسموک بگیره اونوقت مطمئن باشید که مهماناتون انگشتاشونو همراه غذا می خورند
—–
گفتم وینگوم یک دوست بنگلادشی داریم اونا هم به بادنجان می گن بینگوم ( جهت اطلاع دوستان)
من میرزا قاسمی را در رستوران ویلاهای فولاد مبارکه در مازندران خوردم خیلی خوشمزه بود این چندشبی که اونجا بودم همش میرزا قاسمی با یک کاسه سیر خوردم . میرزاقاسمی رستوران ها مزه خیلی عالیی دارن اونا چطور درست می شند؟
سلام.خیلی عالی ه.من درسال یکبار این غذارودرست میکنم.چون هبچ کس توخونه ی مادوست نداره.فقط برای خودم میپزم.بنابراین دستورش یادم میره.ممنون که سایت ه به این خوبی دارید.
Bah Bah kheeelii khoshmazasss
به به امتحا ن کنید
ممنون منم الان دارم از روی دستورتون درست میکنم . مممممم
عالی بود مرسی
سلام.میشه با بادمجون دلمه ای هم میرزاقاسمی پخت؟