میرزا قاسمی(گیلان)

موارد اولیه

  • بادمجان دلمه= 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی= 500 گرم
  • پیاز متوسط= 2 عدد
  • سیر= 3 پر
  • تخم مرغ= 2 عدد
  • نمک و روغن= به مقدار کافی

دستور پخت

  1. بادمجان را روی آتش کباب کرده(می توان آن را روی گاز کباب کرد) و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب له کنید.
  2. پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید(مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد)
  3. وقتی بادمجان سرخ شد، گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
  4. تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.

با تشکر از آقای امیر حسین که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

27 نظر برای میرزا قاسمی(گیلان)

  1. عالیه عاشق میرزا قاسمیم

    پاسخ
  2. من درست کردم و عاااالی شد شوهرمم خیلی دوست داشت.اولین بار بود که میخوردیم.مرسی

    پاسخ
  3. میرزا قاسمی که غذای گوشتی نیست!!! نوشتید گوشتی :-(

    پاسخ
    1. در تقسیم‌بندی غذاها به گوشتی و گیاهی وجود خود گوشت باعث نمیشه اونها به دشته گوشتی ها بروند بلکه پروتئیئن موجود در آنها تعیین کننده است. در میرزاقاسیم از تخم مرغ استفاده می‌شود که تخم مرغ گیاهی نیست و دارای پروتئین گوشتی است. :)

      پاسخ
      1. چه جالب….نمیدونستم…ممنون!

        پاسخ
      2. چه جالب…نمیدونستم…ممنون!

        پاسخ
      3. هر چیزی که پروتئین داره گوشتی نیست. میتونه گیاهی باشه‌. چنین دسته بندی وجود نداره. دو مسئله ی گوشتی و پروتئینی رو با هم اشتباه نگیرید لطفا.

        پاسخ
  4. من خودم گیلانی هستم و تا اونجایی که میدونم توی میرزا قاسمی پیاز نمیریزن

    پاسخ
  5. سلام
    من جور دیگه ای درست میکنم
    بادمجون کبابی رو توی ماهیتابه خوب له میکنم با کم روغن طوری که اب بادمجون گرفته بشه،بعد هم دو تا سه تا گوجه فرنگی پوست گرفته شده خرد میکنم میریزم،در ماهیتابه جدا سیر با نمک و فلفل سرخ میکنم و تخم مرغ میشکنم توش،بعد تخم مرغهارو اضافه میکنم به مایع بادمجون
    خوانواده شوهرم رشتی هستن،،من از اونا یاد گرفتم
    پیاز اصلا نمیریزن

    پاسخ
    1. خیلی خوب.
      همین دستوری که می فرمایید رو لطفا به همراه تصویری از غذای خودتون از طریق فرم ارسال غذا که در بالای سایت هست لطفا برای بفرستید تا با نام خودتون در سایت نمایشش بدیم
      خیلی ممنون

      پاسخ
      1. عچشم،انشالاش دفعه دیگه که درست کردم حتما عکس میگیرم و براتون میفرستم،البته بادمجون رو هر جو درست کنی خوشمزه است،اما خوب اصل گیلانیش به این فرمه

        پاسخ
  6. خیلی باحال بود .مرسی

    پاسخ
  7. منم شمالی هستم اما پیاز نمی ریزم ولی با پیازش رو هم خوردم خیلی خوشمزه میشه .

    پاسخ
  8. حتما در اولین فرصت که درست کردم عکسش را براتون می فرستم.مرسی

    پاسخ
  9. man k bademjun nemikhoram vali shoharam khord doost dasht man piaz narikhtam.

    پاسخ
  10. منم درست کردم اما مثل عکسش آبکى نشد!!! چراااا؟؟؟

    پاسخ
  11. خیلی عالی بود مدت هاست دنبال دستور میرزا قاسمی بودم
    موفق باشید

    پاسخ
  12. با سلام و تشکر از سایت خوبتون، من شمالی هستم و خواستم بگم پیاز نمیریزن تو میرزا قاسمی، فقط و فقط سیر:)

    پاسخ
  13. بادنجان را بخار پز کنی بد با سیر وگوجه فرنگی خرد شده باهم سرخ کنی خوش طعم میشه

    پاسخ
  14. بادنجان یا وینگوم به مازندرانی حتما باید روی هیزم کباب بشه تا طعم دودی یا اسموک بگیره اونوقت مطمئن باشید که مهماناتون انگشتاشونو همراه غذا می خورند
    —–
    گفتم وینگوم یک دوست بنگلادشی داریم اونا هم به بادنجان می گن بینگوم ( جهت اطلاع دوستان)

    پاسخ
  15. من میرزا قاسمی را در رستوران ویلاهای فولاد مبارکه در مازندران خوردم خیلی خوشمزه بود این چندشبی که اونجا بودم همش میرزا قاسمی با یک کاسه سیر خوردم . میرزاقاسمی رستوران ها مزه خیلی عالیی دارن اونا چطور درست می شند؟

    پاسخ
  16. سلام.خیلی عالی ه.من درسال یکبار این غذارودرست میکنم.چون هبچ کس توخونه ی مادوست نداره.فقط برای خودم میپزم.بنابراین دستورش یادم میره.ممنون که سایت ه به این خوبی دارید.

    پاسخ
  17. Bah Bah kheeelii khoshmazasss

    پاسخ
  18. به به امتحا ن کنید

    پاسخ
  19. ممنون منم الان دارم از روی دستورتون درست میکنم . مممممم

    پاسخ
  20. عالی بود مرسی

    پاسخ
  21. سلام.میشه با بادمجون دلمه ای هم میرزاقاسمی پخت؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.