مرغ سرخ کرده با سس قارچ

موارد اولیه

  • سینه مرغ=۲ عدد
  • روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود
  • سیر=2 حبه
  • آویشن ن=صف قاشق چای‌خوری
  • پودر سبزی‌جات معطر =۲- ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل= به مقدار لازم
  • قارچ=۲۵۰ گرم
  • خامه= ۴/۳ پیمانه
  • سس سویا= یک قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت=یک قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
  2. هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  3. روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
  4. در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  5. تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
  6. مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
  7. روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
  8. در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
  9. خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
  10. کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
  11. سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

منبع:ashpazonline.com

2 نظر برای مرغ سرخ کرده با سس قارچ

  1. ظاهرا که خوبه

    پاسخ
  2. چرا عکس عذاهاتون هیچ ربطی به دستوراشون نداره؟

    الان این عکس سیب زمینی داره و مرغشم نگینیه.
    تو دستور اصلا سیب زمینی نیست. مرغ سینه ی نصفه ست.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.