مرغ سرخ کرده با سس قارچ

موارد اولیه
- سینه مرغ=۲ عدد
- روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود
- سیر=2 حبه
- آویشن ن=صف قاشق چایخوری
- پودر سبزیجات معطر =۲- ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل= به مقدار لازم
- قارچ=۲۵۰ گرم
- خامه= ۴/۳ پیمانه
- سس سویا= یک قاشق غذاخوری
- آرد ذرت=یک قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
- هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- روی سینههای مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
- در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- تکههای سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آنها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
- مرغها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
- روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
- در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
- خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
- کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
- سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.
منبع:ashpazonline.com
ظاهرا که خوبه
چرا عکس عذاهاتون هیچ ربطی به دستوراشون نداره؟
الان این عکس سیب زمینی داره و مرغشم نگینیه.
تو دستور اصلا سیب زمینی نیست. مرغ سینه ی نصفه ست.