لازانیا با کدو تنبل
موارد اولیه
- 550 گرم قارچ تازه و خرد شده
- یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده
- 2/1 قاشق چایی خوری نمک
- 2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
- 1 قوطی کدو کنسرو شده
- 2/1 فنجان خامه
- 1 برگ خشک شده نعناع
- فلفل کوبیده شده
- 9 عدد پاستای خام
- 1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)
- 1 فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده
- 4/3 فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)
دستور پخت
- در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
- 2/1 فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از پنیر ریکوتا ،2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
- ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45 دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.
منبع:www.seemorgh.com
سلام
سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
مرسی
عالی بود