سوپ ماست
موارد اولیه
- قیمه:400گرم (منظور از قیمه، گوشت کوچک تکه شده است)
- هویج:1لیوان نگینی
- سیب زمینی:1لیوان نگینی
- گشنیزوجعفری خورد شده باهم:1فنجان
- رشته سوپ:یک سوم فنجان
- ماست سفت:350تا400گرم
- نمک:مقداری
- آب:4لیوان
دستور پخت
- قیمه رو با 1لیوان آب داخل قابلمه ریخته و مرتب هم میزنیم تا آبش تموم شه و بوی خامی قیمه بره.
- هویج را نگینی خرد کرده و به قیمه اضافه میکنیم 1دقیقه تفت میدیم.
- سبزی را اضافه میکنیم و1دقیقه تفت میدیم
- 3 لیوان آب میریزیم روی مواد و سر قابلمه رو میزاریم تا با حرارت کم 45 دقیقه بجوشه.
- بعد از 45 دقیقه سیب زمینی نگینی و 1لیوان آب دیگه رو اضافه میکنیم و با همون حرارت میزاریم 10 دقیقه دیگه بجوشه
- در آخر رشته و نمک رو اضافه میکنیم و بعد از 10دقیقه گاز رو خاموش میکنیم.
- سر قابلمه را برمیداریم و میزاریم تا حدی که دیگه بخار ازش نیاد سرد بشه.
- در آخر ماست رو با همزن دستی خوب صاف میکنیم و میریزیم داخل قابلمه و با قاشق هممیزنیم تا مواد و ماست مخلوط بشن.بعد داخل ظرف میریزیم برای میل کردن.
با تشکر از خانم پریسا آروین از سقز که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
دیدگاهتان را بنویسید