برنج قرمز

موارد اولیه

  • برنج 500 گرم خیس کرده
  • آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
  • روغن 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
  • فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
  • هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
  • کلم رشته رشته 60 گرم
  • قارچ چهار قاچ 125 گرم
  • پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری
  • برای تزین 2/1 خیار اسلایس
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

5 نظر برای برنج قرمز

  1. طرز تهیش راحته ولی سس سویا روچه جوری درست کنم؟

    پاسخ
    1. سس سویا رو از سوپرمارکت تهیه کنید

      پاسخ
  2. ممنون به خاطر وب خوبتون میخواستم بدونم پابریکا چی هست وچه جوری میتونم تهیه کنم؟

    پاسخ
    1. پاپریکا فلفل دلمه ای رنگی است که خشکش می کنند و بصورت ادویه مصرف می شود. می توانید از عطاری ها تهیه بفرمایید یا خودتان درست کنید.

      پاسخ
  3. خسته نباشید چرا عکس با توضیحات تفاوت داره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.