استیک مرغ با سس قارچ
موارد اولیه
- سینه مرغ =یک عدد
- پیاز= یک عدد
- آب لیمو =نصف پیمانه
- نمک و فلفل
- آرد یک قاشق سوپ خوری
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- خامه دو قاشق سوپ خوری
- روغن دو قاشق سوپ خوری
دستور پخت
- سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود.
- بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
- آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.
- سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود.
- نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید