استیک مرغ با سس قارچ

موارد اولیه

  • سینه مرغ =یک عدد
  • پیاز= یک عدد
  • آب لیمو =نصف پیمانه
  • نمک و فلفل
  • آرد یک قاشق سوپ خوری
  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • خامه دو قاشق سوپ خوری
  • روغن دو قاشق سوپ خوری

دستور پخت

  1. سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود.
  2. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
  3. آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.
  4. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود.
  5. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.