گراتن گوشت و بادمجان

موارد اولیه

  • ?مواد لازم برای مایه گوشتی:
  • بادمجان:3 عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده:300 گرم
  • قارچ:5-6 عدد بزرگ
  • سیر:دو حبه
  • پنیر پیتزا:7-8 ورق(هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)
  • آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوری
  • پیاز:یک عدد متوسط
  • نمک،فلفل،زردجوبه،آویشن
  • سس سفید
  • مواد لازم برای سس?
  • آرد:2 قاشق سوپخوری(غذاخوری سر پر)
  • کره:20 گرم
  • شیر:2 لیوان
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. ?طرز تهیه مایه گوشتی:
  2. ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به عرض نیم سانتی حلقه حلقه میکنیم.بعد برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید و در روغن سرخ کنید.
  3. پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را اضافه کرده و وقتی کمی پخت.قارچ ورقه ورقه شده را اضافه می کنیم و با شعله زیاد،چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیاندازد.
  4. شعله را کم کرده و سیر رنده شده،نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم.
  5. ? طرز تهیه سس سفید:
  6. کره را آب می کنیم.آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد.کره و آرد شروع به حجم گرفتن می کند.
  7. آن را از روی حرارت برمی داریم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم.نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.
  8. می گذاریم روی حرارت که آرام آرام سس غلیظ شود.
  9. ? طرز آماده کردن:
  10. در ظرفی مناسب،بادمجان های حلقه شده را در یک ردیف کنار هم می چینیم.سس را 4 قسمت می کنیم.یک قسمت را روی بادمجان ها می ریزیم.بعد پنیر پیتزا را روی سس میریزیم.
  11. در لایه بعدی مایه گوشتی را نرتب روی مواد قبلی پهن می کنیم.حالا سس سفید را اضافه می کنیم و پنیرپیتزا را می ریزیم.
  12. محددا یک لایه بادمجانو روی بادمجان سس گوشتی و سس سفید و در آخر پنیرپیتزا را میریزیم.
  13. گراتن را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا طلایی بشود.
  14. در روش بعدی که خودم استفاده کردم:گراتن را با ظرف مناسب،درون ماکروفر می گذاریم.بعد دکمه گرم کن را 5 دقیقه میزنیم تا پنیر آب شود.بعد حدود 5 دقیقه دکمه گریل رو میزنیم تا روی پنیر طلایی بشود.(حتما باید سر بزنید تا روی پنیر نسوزد)

نکته:

  • طرز پخت این غذا به لازانیا شبیه است.
  • حتما با دستکش غذا را از داخل فر یا ماکروفر بردارید.

با تشکر از خانم مهدیه همایی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

 از اینجا میتوانید دیگر غذاهایی که ایشون برای ما ارسال کردند را مشاهده کنید.
🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

31 نظر برای گراتن گوشت و بادمجان

  1. چرا زمان پخت ندادین؟

    پاسخ
    1. سلام. متاسفانه ارسال کننده دستور غذا، زمان تقریبی پحت را ذکر نکردند. ولی آماده سازی در حدود نیم ساعت و پخت در حدود 1 ساعت زمان می برد

      پاسخ
  2. هلیا جان زمان پخت مواد اولیه 20 دقیقه و پخت آخر حدود 10 -12 دقیقه تو ماکروفر طول کشید.
    زمان آماده سازی هم حدودا 15 دقیقه طول کشید

    پاسخ
  3. سلام ممنون از سایت خیلی خوبتون آره این غذا میتونه همون لازانیا باشه که به جای ورقه لازانیا از بادنجان استفاده شده

    پاسخ
  4. خیلی خوب شده بود ولی من یه چیزایی اضافه کردم مثل ماکارانی شکل دار و در اخر کنجد و یکبار هم جای گوشت چرخ کرده سینه مرغ رو لایه لایه گذاشتم مرسی مرسی

    پاسخ
  5. عزیزم الهه جان به نظرم باید تفاوتی با لازانیا داشته باشه.بخاطر همین ماکارونی استفاده نکردم

    پاسخ
  6. سلام ممنون از اىده هاى خوشمزتون من غذاتونو با مقدارى تغیر درست کردم بینظیر بود

    پاسخ
  7. من در آخر به مواد لازانیام این معجون معجزه گرو اضافه میکنم..2عدد پودر فشرده با عصاره گوشت بره الیت به همراه 1لیوان آب گرم..

    پاسخ
  8. سلام. من این غذا رو درست کردم مزه اش خوب شد اما شل و آبکی شده و اینطور شکیل که تو تصویر هست نشد. علت چی میتونه باشه؟
    ضمنا برای اینکه غذا چرب نشه چکار باید بکنم؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

    پاسخ
  9. سلام عزیزان.من تو این غذااز روغن زیتون در تهیه سس سفید وبادمجان کبابی وباز روغن زیتون درتهیه مایه گوشتی استفاده کردم خیلی رژیمی وخوشمزه شد

    پاسخ
  10. سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم به جای سسی که گفتین میشه از سس مایونز استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. سلام نه متاسفانه
      سس گراتن همون سس با شیر و ارد هست

      پاسخ
  11. فقت زمان پخت ندارد

    پاسخ
    1. عزیزم زدم تو ارسال به پاسخ دوستمون.

      حدودا پخت مواد 20 دقیقه طول میکشه
      اماده کردن گراتن هم 10-12 دقیقه

      پاسخ
  12. اگربخوام با ماکروفر درست کنم باید با چه درجه و چه تایمی بذارم

    پاسخ
    1. باید دکمه conv رو بزنی

      پاسخ
  13. عزیزم من چون مواد رو قبلا پختم فقط 5 دقیقه گرم کردم تا پنیر اب بشه.
    5 دقیقه هم گریل کردم

    پاسخ
  14. سلام. من این غذا رو درست کردم مزه اش خوب شد اما شل و آبکی شده و اینطور شکیل که تو تصویر هست نشد. علت چی میتونه باشه؟
    خیلی ممنون

    پاسخ
  15. من عاشق بادمجونم مخصوصا این طرز درست کردناى شیک مرسى

    پاسخ
  16. ماکه ازمامان باباهامون شنیده بودیم که ازقدیم میگن گوشت با شیر میونه ایی نداره و نباید همراه هم خورده بشن،قضیه چیه؟

    پاسخ
  17. عزیزم من اگر این غذا رو کامل آملده کنم و تو ظرف مورد تظر بچینم و فردا ظهرش که مهمون دارم فقط بزارم تو مایکروفر مشکلی پیش نمیاد؟!

    پاسخ
    1. سلام. البته باید زمان و تنظیمات مناسب را برای گرم کردن غذا در ماکروویو رعایت فرمایید. مخصوصا اینکه درب ظرف غذا گذاشته شود یا درپوش مخصوص ظروف در مایکرویو را قرار دهید تا موجب تبخیر آب غذا نشود. علاوه بر آن با تو.جه به تاثیر امواج مایکرویو بر روغن و سرعت داغ شدن آن، باید بسیار مراقب بود.

      پاسخ
  18. سلام روی این غذا زمانی که میخواهیم بزاریم توی فر باید فویل بکشیم یا نه؟؟؟با تشکر

    پاسخ
    1. سلام. نه لازم نیست

      پاسخ
  19. سلام من این غذا رو درست کردم واقعا خوشمزه شد از شما ممنونم

    پاسخ
  20. خوب بود

    پاسخ
  21. سلام .بعضیها با بادمجان درسته این غذا رو درست میکنند.طرز تهیش فرقی نداره؟

    پاسخ
  22. وای عالی بود
    امشب درست کردم
    همه حال کردن
    ممنون

    پاسخ
  23. سلام
    منم عاشق بادمجونم این روش را هم فردا حتما درست میکنم
    از ظواهر امر که باید خوشمزه بشه
    اصولا همه غذاهایی که با بادمجون درست میشه خوشمزس البته بجز میرزاقاسمی که توش بادمجون نازنین هدر میره!!!
    البته سلایق متفاوته

    پاسخ
  24. خیلی خوبه

    پاسخ
  25. این واقعا عالیه من همیشه درستش میکنم
    ولی واقعا چربه کسایی که رژیمن اصلا نمیتونن طرف این غذا بیان😀

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.