پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

موارد اولیه

  • یک بسته پاستای پنه
  • يك عدد سینه ی مرغ متوسط
  • يك سوم فنجان کره
  • نصف بسته خامه
  • يك ليوان شير
  • يك سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
  • قارچ خورد شده به میزان دلخواه
  • آويشن نمك- فلفل و زردچوبه به يمزان لازم

دستور پخت

  1. در ابتدا سينه مرغ را خورد ميكنيم( به صورت مستطيل كوچك)، پياز رو رنده ميكنيم و با مرغ هم ميزنيم. كمي هم زعفرون بهش اضافه ميكنيم.
  2. مثل تصوير شماره يكو اونو توي تابه مي‌ريزيم وتقت مي‌دهيم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه ميكنيم.
  3. قارچ رو اضافه می کنیم و هم ميزنيم .قارچ هم آب ميندازه و آبش تبخير ميشه. آویشن وفلفل و نمك را در اين مرحله اضافه میکنیم.
  4. در يك قابلمه آب ميجوشونيم و پاستاها رو توش ميريزيم.مثل تصوير و شير رو به آب اضافه ميكنيم
  5. تو همين فاصله كه آب جوش مياد بايد مشغول درست كردن سس مخصوص بشيد!
  6. براي سس: كره رو آب كرده و با خامه و پنير ميريزيد تو يك ظرف و حسابي هم مي‌زنيد.و كمي هم شير اضافه ميكنيد روي حرارت ميذاريد و هم ميزنيد تا كمي (فقط كمي) غليظ بشه. اضافه كردن آويشن و فلفل در اين مرحله خيلي خوب است.
  7. پاستا ها كه ده دقيقه تو آب و شير جوشيدند رو آب‌كش مي‌كنيد و به مرغ اضافه مي‌كنيد
  8. سس رو هم روي پاستا و مرغ‌تون ميريزيد و با جعفري هم ميتونيد تزيينش كنيد.

تصاویر مرحله‌ای پخت این غذا رو در زیر مشاهده كنيد.

pasta penne1

pasta penne 2

pasta penne3

pasta penne 4

pasta penne 6

توسط: چی بپزم؟

53 نظر برای پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

  1. من و برادرم دیشب درستش کردیم، خیلی خوب شد
    ممنون چی بپزم :)
    فقط حس میکنم یه چاشنی کم داشت، میشه راهنماییمون کنی از چه چاشنی هایی میشه برای غذاهایی که با شیر درست میشن استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

      پاسخ
    2. خوبه خوشم اومد!

      پاسخ
    3. اویشنم خوب میشه

      پاسخ
    4. سرکه بالزامیک عالیه

      پاسخ
  2. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

    پاسخ
  3. چجور خامه استفاده کنم؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. خامه صورتی

      پاسخ
      1. خامه صورتی چیه؟

        پاسخ
  4. عالی

    پاسخ
  5. سلام
    من هر بار درست میکنم اولش خیلی خوب میشه ها ولی بعد چند دقیقه پاستا تمام سس و به خودش جذب میکنه و خیلی بد میشه.چی کار کنم؟؟

    پاسخ
    1. اگه بعد از آبكش كردن پاستا رو تو كمي روغن زيتون ،هسته انگور و يا روغن كلزا تفت بدي و يا حتي بدون تفت دادن فقط روغن روبه پاستا اضافه كني وبعد سس بزني باعث ميشه كمتر سس رو بخودش جذب كنه

      پاسخ
    2. کمی شیر به سس اضافه کن

      پاسخ
    3. سس رو باهاش دم نکن

      پاسخ
  6. اگر مقداري سير به مرغ اضافه كنيد خيلي بهتر ميشه

    پاسخ
  7. چه جالب

    پاسخ
  8. ۱. حواستون باشه به مرغتون نمک زیاد نزنید چون پارمیزان خودش شوره!
    ۲. این غذا با سیر خیلی خیلی خوب میشه حتما سیر بزنید
    ۳. موقع سرو روش جعفری تازه (حتما تازه) خورد کنبد عطر خیلی خوبی میده

    من ترجیح میدم همه ی شیرو به سس اضافه کنم (تا حدی که غلظتش مناسب باشه و زیاد شل نشه) چون اگه پاستارو با شیر بجوشونیم که موقع ابکش شیر هدر میره!

    پاسخ
  9. سلام.کلا پاستا رو مانند ماکارونی با آب باد از اماده شدن آبکش نکنید فقط بعد از اماده شدن بریزید فورا تو آبکش.این دو مزیت داره.یکی اینکه طعم و خاصیت پاستا بیشتر حفظ میشه یکی هم قدرت جذب عالی و مناسب و نه زیادی نسبت به سس ایجاد میشه.برای اینکه اندازه مورد نظر سس به پاستا دستتون بیاد بهتره تو ماهیتابه تک دسته روی حرارت خیلی کم سس رو با حرکت پاستاها اصافه کنید.

    پاسخ
  10. من تازه مخواهم این مدلدرست کنم بعداز سرو غذا نظرمرا می نویسم

    پاسخ
  11. خوبه فقط من هنوز تفاوت پنیر پارمسان و پارمزان رو نمیدونم کلا فقط پنیر پیزا رو میشناسم

    پاسخ
    1. یکیه

      پاسخ
    2. فرقي نداره

      پاسخ
  12. منم درست كردم عالي بود

    پاسخ
  13. درست كردم عالي شد
    روي پاستاها فقط مقداري آب ريختم كه نياز به آبكش شدن نباشه و قبل ازينكه آب كامل به خورد پاستا بره يك استكان شير بهش اضافه كردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با اين روش زمانيكه سس ها رو روي پنه ريختم خشك نشد

    پاسخ
  14. درست كردم عالي شد
    روي پاستاها فقط مقداري آب ريختم كه نياز به آبكش شدن نباشه و قبل ازينكه آب كامل به خورد پاستا بره يك استكان شير بهش اضافه كردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با اين روش زمانيكه سس ها رو روي پنه ريختم خشك نشد

    پاسخ
  15. من به زين روش درست ميكنم هميشه و واقعا خوشمزه ميشه حتي از پاستا هاي بيرون هم بهتر ميشه
    اول تو يك قابلمه آب ميزارم جوش بياد و پنه هارو ميريزم توش كه نرم بشه همزمان تو يك قابلمه ديگه كره زياد ميريزم و تكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنم و يك تف كه خورد قارچ رو بهش اضافه ميكنم و يكم نمك فلفل ميزنم ميزارم آب قارچ كم شه بعد يك حبه سير توش رنده ميكنم و خامه رو بهش اضافه ميكنم زود هم ميزنم كه نبره بعد براي اينكه موقع سرو خامه روي پنه نبنده كمي هم شير اضافه ميكنم و ميزارم قل بزنه تو اين فاصله پنه هارو ميريزم تو آبكش آبش كه گرفته شد ميريزم تو قابلمه كه سس رو درست كردم و هم ميزنم و ميزارم ٢دقيقه با هم روي گاز باشند و بعد آماده ي سرو هست و بسياااار خوشمزه

    پاسخ
  16. سلاچه موقع شير رو اضافه كنم اخه شير سرد كه تو ابجوش بريزيم شير كه ميبره؟؟

    پاسخ
  17. سلام
    خيلى عالى بود ممنون

    پاسخ
  18. سلام ؛ من هربار که سس رو درست میکنم ؛ شیر یا خامه میبره و دون دون میشه حتی قبل از اضافه کردن نمک و ابلیمو و اویشن… میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟

    پاسخ
  19. تهييه سس را بيشتر راهنمايي كنيد لطفا
    من كره و خامرو روي حرارت گذاشتم و بعد پنير اضافه كردم و حدود ده دقيقه روي حرارت هم زدم كمي هم شير اضافه كردم ولي سسش كاملا دون دون شد.حالته مايعو روون نداشت…
    چكار بايد ميكردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غليظو روون بود…

    پاسخ
  20. تهييه سس را بيشتر راهنمايي كنيد
    من كره خامه پنيرو حدود ده دقيقه روي حرارت هم زدم كمي هم شير اضافه كردم ولي سسش كاملا دون دون شد.حالته مايعو روون نداشت…
    چكار بايد ميكردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غليظو روون بود…

    پاسخ
    1. دوستان خامه رو با شیر مخلوط کنین بعد بریزین تو تابه

      پاسخ
    2. زوستا همیشه برا نبردین شیر توی سس باید شیر را تو ظرف جدا گرم کنید ووقتی شیر جوشید ارام ارام به کرده و خامتون اضافه کنید اینجوری هیچوقت نمیبره

      پاسخ
  21. ممنونم از دستوره. پخت عالی برای اولین بار درست کردم دقیقا مزه همون پاستا پنه رو میداد که تو رستوران های لوکس خوردم ,در ضمن منم شیر تو پاستا نری ختم تو سس ریختم و همچنین موقع تفت دادن مرغ و قارچ کمی اسفناج خام ریختم داخلش واقعا خوشمزه شده بود

    پاسخ
  22. ممنونم بسیار عالی دقیقا مزه طعمش به اندازه رستوران های لوکس بود.منم شیر به پاستا اضافه نکردم و موقع پخت مرغ قارچ یه مقدار اسفناج خام داخلش خورد کردم .

    پاسخ
  23. برای نبریدن شیر و دون دون نشدن خامه و پنیر در زمان مخلوط کردن چه باید کرد ٬ لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
  24. عالی بود

    پاسخ
  25. میشه هم از پارمیزان استفاده کرد هم از گودا؟؟؟

    پاسخ
  26. با نان بربری نیز بسیار خوشمزع=ه و فوق العادع می شود

    پاسخ
  27. من خیلی از غذاهارو از رو سایت شما درست کردم همیشه عاااالی میشد ولی اینبار که با این دستور پاستا درست کردم افتضاح شد اصلا خوب نبود

    پاسخ
  28. من درست کردم افتضاح شد

    پاسخ
  29. نمیخواد بزاریم توفر؟؟؟؟

    پاسخ
  30. من هنوز استفاده نکردم ولی از یه نظر عالی یود که با تصویر دقیق توضیح داده شده بود فقط برای پاستا همون ماکارونیفرمی هم میشه خرید نه؟

    پاسخ
  31. سلام با پنیر چدار هم میشه سس آلفردو درست کرد؟

    پاسخ
  32. خیلی خوب بود من پختم خوشمزه شد

    پاسخ
  33. برای سس آلفردو از پنیر موزارلا میشه استفاده کرد؟

    پاسخ
  34. امروز كه روز تعطيل بود به همسرم گفتم ناهار امروز با من خيلي دقت كردم كه پاستا خوب دربياد
    همه مراحل رو مو به مو انجام دادم و نتيجه كار عالي بود ، هرچند كه من گاهي وقتا غذا درست ميكنم ولي فكر كنم همسرم از نتيجه كار و مزه غذا سورپرايز شد .
    يكم سس رو كم درست كرده بودم ولي با اين حال خانمم خيلي دوست داشت و منم كلي اعتماد به نفسم زياد شد.
    از مديريت سايت ممنونم

    پاسخ
  35. سلام اگه پنیر پارمازل نباشه نمیشه!! یا از این پنیر صبحونهوها میشه؟

    پاسخ
  36. میشه بجای این پنیر پنیر دیگه ای اضافه کنم ؟؟ مثلا موزارلا ؟؟

    پاسخ
  37. ممنون. میشه بگید مرغ خام رو تفت می‌دید یا قبل تفت میپزید؟

    پاسخ
  38. یه سوال.مواد اولیه تو این سایت برای چند نفره؟

    پاسخ
  39. سلام سیر عطر طعم اصلی این غذا هستش که باید با مرغ ها تفتش بدید و غذارو خوش مزه و معطر میکنه

    پاسخ
  40. من برای صدنفر می خوام درست کنم چقد مواد برا سسش باید بزنم؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.