پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

موارد اولیه

  • یک بسته پاستای پنه
  • يك عدد سینه ی مرغ متوسط
  • يك سوم فنجان کره
  • نصف بسته خامه
  • يك ليوان شير
  • يك سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
  • قارچ خورد شده به میزان دلخواه
  • آويشن نمك- فلفل و زردچوبه به يمزان لازم

دستور پخت

  1. در ابتدا سينه مرغ را خورد ميكنيم( به صورت مستطيل كوچك)، پياز رو رنده ميكنيم و با مرغ هم ميزنيم. كمي هم زعفرون بهش اضافه ميكنيم.
  2. مثل تصوير شماره يكو اونو توي تابه مي‌ريزيم وتقت مي‌دهيم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه ميكنيم.
  3. قارچ رو اضافه می کنیم و هم ميزنيم .قارچ هم آب ميندازه و آبش تبخير ميشه. آویشن وفلفل و نمك را در اين مرحله اضافه میکنیم.
  4. در يك قابلمه آب ميجوشونيم و پاستاها رو توش ميريزيم.مثل تصوير و شير رو به آب اضافه ميكنيم
  5. تو همين فاصله كه آب جوش مياد بايد مشغول درست كردن سس مخصوص بشيد!
  6. براي سس: كره رو آب كرده و با خامه و پنير ميريزيد تو يك ظرف و حسابي هم مي‌زنيد.و كمي هم شير اضافه ميكنيد روي حرارت ميذاريد و هم ميزنيد تا كمي (فقط كمي) غليظ بشه. اضافه كردن آويشن و فلفل در اين مرحله خيلي خوب است.
  7. پاستا ها كه ده دقيقه تو آب و شير جوشيدند رو آب‌كش مي‌كنيد و به مرغ اضافه مي‌كنيد
  8. سس رو هم روي پاستا و مرغ‌تون ميريزيد و با جعفري هم ميتونيد تزيينش كنيد.

تصاویر مرحله‌ای پخت این غذا رو در زیر مشاهده کنید.

pasta penne1

pasta penne 2

pasta penne3

pasta penne 4

pasta penne 6

توسط: چی بپزم؟

21 نظر برای پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

  1. من و برادرم دیشب درستش کردیم، خیلی خوب شد
    ممنون چی بپزم :)
    فقط حس میکنم یه چاشنی کم داشت، میشه راهنماییمون کنی از چه چاشنی هایی میشه برای غذاهایی که با شیر درست میشن استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

      پاسخ
    2. خوبه خوشم اومد!

      پاسخ
  2. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

    پاسخ
  3. چجور خامه استفاده کنم؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. خامه صورتی

      پاسخ
  4. عالی

    پاسخ
  5. سلام
    من هر بار درست میکنم اولش خیلی خوب میشه ها ولی بعد چند دقیقه پاستا تمام سس و به خودش جذب میکنه و خیلی بد میشه.چی کار کنم؟؟

    پاسخ
    1. اگه بعد از آبکش کردن پاستا رو تو کمی روغن زیتون ،هسته انگور و یا روغن کلزا تفت بدی و یا حتی بدون تفت دادن فقط روغن روبه پاستا اضافه کنی وبعد سس بزنی باعث میشه کمتر سس رو بخودش جذب کنه

      پاسخ
  6. اگر مقداری سیر به مرغ اضافه کنید خیلی بهتر میشه

    پاسخ
  7. چه جالب

    پاسخ
  8. ۱. حواستون باشه به مرغتون نمک زیاد نزنید چون پارمیزان خودش شوره!
    ۲. این غذا با سیر خیلی خیلی خوب میشه حتما سیر بزنید
    ۳. موقع سرو روش جعفری تازه (حتما تازه) خورد کنبد عطر خیلی خوبی میده

    من ترجیح میدم همه ی شیرو به سس اضافه کنم (تا حدی که غلظتش مناسب باشه و زیاد شل نشه) چون اگه پاستارو با شیر بجوشونیم که موقع ابکش شیر هدر میره!

    پاسخ
  9. سلام.کلا پاستا رو مانند ماکارونی با آب باد از اماده شدن آبکش نکنید فقط بعد از اماده شدن بریزید فورا تو آبکش.این دو مزیت داره.یکی اینکه طعم و خاصیت پاستا بیشتر حفظ میشه یکی هم قدرت جذب عالی و مناسب و نه زیادی نسبت به سس ایجاد میشه.برای اینکه اندازه مورد نظر سس به پاستا دستتون بیاد بهتره تو ماهیتابه تک دسته روی حرارت خیلی کم سس رو با حرکت پاستاها اصافه کنید.

    پاسخ
  10. من تازه مخواهم این مدلدرست کنم بعداز سرو غذا نظرمرا می نویسم

    پاسخ
  11. خوبه فقط من هنوز تفاوت پنیر پارمسان و پارمزان رو نمیدونم کلا فقط پنیر پیزا رو میشناسم

    پاسخ
    1. فرقی نداره

      پاسخ
  12. سلاچه موقع شیر رو اضافه کنم اخه شیر سرد که تو ابجوش بریزیم شیر که میبره؟؟

    پاسخ
  13. سلام
    خیلى عالى بود ممنون

    پاسخ
  14. سلام ؛ من هربار که سس رو درست میکنم ؛ شیر یا خامه میبره و دون دون میشه حتی قبل از اضافه کردن نمک و ابلیمو و اویشن… میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟

    پاسخ
  15. تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید لطفا
    من کره و خامرو روی حرارت گذاشتم و بعد پنیر اضافه کردم و حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
    چکار باید میکردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…

    پاسخ
  16. تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید
    من کره خامه پنیرو حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
    چکار باید میکردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.