پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

موارد اولیه

  • یک بسته پاستای پنه
  • يك عدد سینه ی مرغ متوسط
  • يك سوم فنجان کره
  • نصف بسته خامه
  • يك ليوان شير
  • يك سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
  • قارچ خورد شده به میزان دلخواه
  • آويشن نمك- فلفل و زردچوبه به يمزان لازم

دستور پخت

  1. در ابتدا سينه مرغ را خورد ميكنيم( به صورت مستطيل كوچك)، پياز رو رنده ميكنيم و با مرغ هم ميزنيم. كمي هم زعفرون بهش اضافه ميكنيم.
  2. مثل تصوير شماره يكو اونو توي تابه مي‌ريزيم وتقت مي‌دهيم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه ميكنيم.
  3. قارچ رو اضافه می کنیم و هم ميزنيم .قارچ هم آب ميندازه و آبش تبخير ميشه. آویشن وفلفل و نمك را در اين مرحله اضافه میکنیم.
  4. در يك قابلمه آب ميجوشونيم و پاستاها رو توش ميريزيم.مثل تصوير و شير رو به آب اضافه ميكنيم
  5. تو همين فاصله كه آب جوش مياد بايد مشغول درست كردن سس مخصوص بشيد!
  6. براي سس: كره رو آب كرده و با خامه و پنير ميريزيد تو يك ظرف و حسابي هم مي‌زنيد.و كمي هم شير اضافه ميكنيد روي حرارت ميذاريد و هم ميزنيد تا كمي (فقط كمي) غليظ بشه. اضافه كردن آويشن و فلفل در اين مرحله خيلي خوب است.
  7. پاستا ها كه ده دقيقه تو آب و شير جوشيدند رو آب‌كش مي‌كنيد و به مرغ اضافه مي‌كنيد
  8. سس رو هم روي پاستا و مرغ‌تون ميريزيد و با جعفري هم ميتونيد تزيينش كنيد.

تصاویر مرحله‌ای پخت این غذا رو در زیر مشاهده کنید.

pasta penne1

pasta penne 2

pasta penne3

pasta penne 4

pasta penne 6

توسط: چی بپزم؟

50 نظر برای پاستا پنه مرغ با سس آلفردو

  1. من و برادرم دیشب درستش کردیم، خیلی خوب شد
    ممنون چی بپزم :)
    فقط حس میکنم یه چاشنی کم داشت، میشه راهنماییمون کنی از چه چاشنی هایی میشه برای غذاهایی که با شیر درست میشن استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

      پاسخ
    2. خوبه خوشم اومد!

      پاسخ
    3. اویشنم خوب میشه

      پاسخ
  2. یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد

    پاسخ
  3. چجور خامه استفاده کنم؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. خامه صورتی

      پاسخ
      1. خامه صورتی چیه؟

        پاسخ
  4. عالی

    پاسخ
  5. سلام
    من هر بار درست میکنم اولش خیلی خوب میشه ها ولی بعد چند دقیقه پاستا تمام سس و به خودش جذب میکنه و خیلی بد میشه.چی کار کنم؟؟

    پاسخ
    1. اگه بعد از آبکش کردن پاستا رو تو کمی روغن زیتون ،هسته انگور و یا روغن کلزا تفت بدی و یا حتی بدون تفت دادن فقط روغن روبه پاستا اضافه کنی وبعد سس بزنی باعث میشه کمتر سس رو بخودش جذب کنه

      پاسخ
    2. کمی شیر به سس اضافه کن

      پاسخ
    3. سس رو باهاش دم نکن

      پاسخ
  6. اگر مقداری سیر به مرغ اضافه کنید خیلی بهتر میشه

    پاسخ
  7. چه جالب

    پاسخ
  8. ۱. حواستون باشه به مرغتون نمک زیاد نزنید چون پارمیزان خودش شوره!
    ۲. این غذا با سیر خیلی خیلی خوب میشه حتما سیر بزنید
    ۳. موقع سرو روش جعفری تازه (حتما تازه) خورد کنبد عطر خیلی خوبی میده

    من ترجیح میدم همه ی شیرو به سس اضافه کنم (تا حدی که غلظتش مناسب باشه و زیاد شل نشه) چون اگه پاستارو با شیر بجوشونیم که موقع ابکش شیر هدر میره!

    پاسخ
  9. سلام.کلا پاستا رو مانند ماکارونی با آب باد از اماده شدن آبکش نکنید فقط بعد از اماده شدن بریزید فورا تو آبکش.این دو مزیت داره.یکی اینکه طعم و خاصیت پاستا بیشتر حفظ میشه یکی هم قدرت جذب عالی و مناسب و نه زیادی نسبت به سس ایجاد میشه.برای اینکه اندازه مورد نظر سس به پاستا دستتون بیاد بهتره تو ماهیتابه تک دسته روی حرارت خیلی کم سس رو با حرکت پاستاها اصافه کنید.

    پاسخ
  10. من تازه مخواهم این مدلدرست کنم بعداز سرو غذا نظرمرا می نویسم

    پاسخ
  11. خوبه فقط من هنوز تفاوت پنیر پارمسان و پارمزان رو نمیدونم کلا فقط پنیر پیزا رو میشناسم

    پاسخ
    1. یکیه

      پاسخ
    2. فرقی نداره

      پاسخ
  12. منم درست کردم عالی بود

    پاسخ
  13. درست کردم عالی شد
    روی پاستاها فقط مقداری آب ریختم که نیاز به آبکش شدن نباشه و قبل ازینکه آب کامل به خورد پاستا بره یک استکان شیر بهش اضافه کردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با این روش زمانیکه سس ها رو روی پنه ریختم خشک نشد

    پاسخ
  14. درست کردم عالی شد
    روی پاستاها فقط مقداری آب ریختم که نیاز به آبکش شدن نباشه و قبل ازینکه آب کامل به خورد پاستا بره یک استکان شیر بهش اضافه کردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با این روش زمانیکه سس ها رو روی پنه ریختم خشک نشد

    پاسخ
  15. من به زین روش درست میکنم همیشه و واقعا خوشمزه میشه حتی از پاستا های بیرون هم بهتر میشه
    اول تو یک قابلمه آب میزارم جوش بیاد و پنه هارو میریزم توش که نرم بشه همزمان تو یک قابلمه دیگه کره زیاد میریزم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنم و یک تف که خورد قارچ رو بهش اضافه میکنم و یکم نمک فلفل میزنم میزارم آب قارچ کم شه بعد یک حبه سیر توش رنده میکنم و خامه رو بهش اضافه میکنم زود هم میزنم که نبره بعد برای اینکه موقع سرو خامه روی پنه نبنده کمی هم شیر اضافه میکنم و میزارم قل بزنه تو این فاصله پنه هارو میریزم تو آبکش آبش که گرفته شد میریزم تو قابلمه که سس رو درست کردم و هم میزنم و میزارم ٢دقیقه با هم روی گاز باشند و بعد آماده ی سرو هست و بسیاااار خوشمزه

    پاسخ
  16. سلاچه موقع شیر رو اضافه کنم اخه شیر سرد که تو ابجوش بریزیم شیر که میبره؟؟

    پاسخ
  17. سلام
    خیلى عالى بود ممنون

    پاسخ
  18. سلام ؛ من هربار که سس رو درست میکنم ؛ شیر یا خامه میبره و دون دون میشه حتی قبل از اضافه کردن نمک و ابلیمو و اویشن… میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟

    پاسخ
  19. تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید لطفا
    من کره و خامرو روی حرارت گذاشتم و بعد پنیر اضافه کردم و حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
    چکار باید میکردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…

    پاسخ
  20. تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید
    من کره خامه پنیرو حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
    چکار باید میکردم؟؟؟؟
    اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…

    پاسخ
    1. دوستان خامه رو با شیر مخلوط کنین بعد بریزین تو تابه

      پاسخ
    2. زوستا همیشه برا نبردین شیر توی سس باید شیر را تو ظرف جدا گرم کنید ووقتی شیر جوشید ارام ارام به کرده و خامتون اضافه کنید اینجوری هیچوقت نمیبره

      پاسخ
  21. ممنونم از دستوره. پخت عالی برای اولین بار درست کردم دقیقا مزه همون پاستا پنه رو میداد که تو رستوران های لوکس خوردم ,در ضمن منم شیر تو پاستا نری ختم تو سس ریختم و همچنین موقع تفت دادن مرغ و قارچ کمی اسفناج خام ریختم داخلش واقعا خوشمزه شده بود

    پاسخ
  22. ممنونم بسیار عالی دقیقا مزه طعمش به اندازه رستوران های لوکس بود.منم شیر به پاستا اضافه نکردم و موقع پخت مرغ قارچ یه مقدار اسفناج خام داخلش خورد کردم .

    پاسخ
  23. برای نبریدن شیر و دون دون نشدن خامه و پنیر در زمان مخلوط کردن چه باید کرد ٬ لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
  24. عالی بود

    پاسخ
  25. میشه هم از پارمیزان استفاده کرد هم از گودا؟؟؟

    پاسخ
  26. با نان بربری نیز بسیار خوشمزع=ه و فوق العادع می شود

    پاسخ
  27. من خیلی از غذاهارو از رو سایت شما درست کردم همیشه عاااالی میشد ولی اینبار که با این دستور پاستا درست کردم افتضاح شد اصلا خوب نبود

    پاسخ
  28. من درست کردم افتضاح شد

    پاسخ
  29. نمیخواد بزاریم توفر؟؟؟؟

    پاسخ
  30. من هنوز استفاده نکردم ولی از یه نظر عالی یود که با تصویر دقیق توضیح داده شده بود فقط برای پاستا همون ماکارونیفرمی هم میشه خرید نه؟

    پاسخ
  31. سلام با پنیر چدار هم میشه سس آلفردو درست کرد؟

    پاسخ
  32. خیلی خوب بود من پختم خوشمزه شد

    پاسخ
  33. برای سس آلفردو از پنیر موزارلا میشه استفاده کرد؟

    پاسخ
  34. امروز که روز تعطیل بود به همسرم گفتم ناهار امروز با من خیلی دقت کردم که پاستا خوب دربیاد
    همه مراحل رو مو به مو انجام دادم و نتیجه کار عالی بود ، هرچند که من گاهی وقتا غذا درست میکنم ولی فکر کنم همسرم از نتیجه کار و مزه غذا سورپرایز شد .
    یکم سس رو کم درست کرده بودم ولی با این حال خانمم خیلی دوست داشت و منم کلی اعتماد به نفسم زیاد شد.
    از مدیریت سایت ممنونم

    پاسخ
  35. سلام اگه پنیر پارمازل نباشه نمیشه!! یا از این پنیر صبحونهوها میشه؟

    پاسخ
  36. میشه بجای این پنیر پنیر دیگه ای اضافه کنم ؟؟ مثلا موزارلا ؟؟

    پاسخ
  37. ممنون. میشه بگید مرغ خام رو تفت می‌دید یا قبل تفت میپزید؟

    پاسخ
  38. یه سوال.مواد اولیه تو این سایت برای چند نفره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.