سوپ کدو تنبل بریانی

موارد اولیه

  • کدو تنبل (پوست کنده،‌ خرد شده به شکل مکعب های درشت) 1 عدد متوسط
  • سیر (پوست نکنده) 2 حبه
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • آویشن (جدا) 2 شاخه
  • عصاره سبزیجات (کم نمک) 4 فنجان
  • خامه 1/4 فنجان
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه

دستور پخت

  1. کدو تنبل را با حبه های سیر بریان می کنیم تا کاراملی و شیرین شود.
  2. کدو تنبل و سیر با عصاره سبزیجات و کمی آویشن ترکیب می شوند سپس سوپ با اضافه کردن کمی خامه آماده می شود.
  3. فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
  4. یک شاخه آویشن بردارید و انگشتانتان را از ساقه از پایین آرام به سمت بالا بکشید و برگ های آن را جدا کنید. سپس با یک چاقو برگ هایی را که از ساقه جدا شده اند درشت خرد کنید.
  5. در یک سینی فر تکه های کدو تنبل و حبه های سیر پوست نکنده را با روغن زیتون و آویشن درشت خرد شده هم بزنید . سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. 25 دقیقه در فر بریان کنید.
  6. کمی قبل از اینکه کدو تنبل آماده شود، در یک قابلمه ی بزرگ عصاره سبزیجات و شاخه آویشن باقیمانده ی را در آن بریزید و گرم کنید. بگذارید 5 دقیقه آرام بجوشد.
  7. کدو حلوایی و سیر را به آن اضافه کنید. ابتدا پوست سیر را بکنید. با یک گوشتکوب برقی مخلوط را به ترکی بی نرم و یکدست با غلظتی مناسب تبدیل کنید.
  8. کمی خامه اضافه کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید.
توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.