سوپ جو با شیر و هویج

موارد اولیه

  • جو: 2 پیمانه
  • هویج:3-4 عدد متوسط
  • سیب زمینی متوسط:2 عدد
  • شیر:2 لیوان
  • آبلیمو:1/3 لیوان
  • سس مایونز:2/3 لیوان
  • آب مرغ صاف شده:یک لیوان(هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)
  • خامه:دو قاشق غذاخوری(اگر دوست داشتید)
  • کره:یک تکه کوچک
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. جو را با کمی اب می پزیم و سپس جو پخته را آب مرغ می گذاریم حدود 15 دقیقه بجوشد.
  2. پس از آن هویج نگینی شده را به مواد اضافه می کنیم تا هویج هم پخته شود.
  3. وقتی هویج نیم پخت شد،سیب زمینی نگینی شده را می ریزیم(سیب زمینی را می توانیم با رنده درشت درست کنیم).
  4. وقتی مواد کامل پخت.سس را با آبلیمو مخلوط می کنیم و در قابلمه میریزیم و دائم هم میزنیم تا سس نبرد.
  5. بعد از یک ربع نمک و فلفل و خامه و شیر را اضافه می کنیم تا وقتی جوش بزند
  6. بعد از جوشیدن شیر غذا آماده است.

نکته: می تونید اگر سوپ شل شد یک قاشق آرد به سوپ بزنید که فکر نکنم نیاز باشد.

با تشکر از خانم مهدیه همایی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

9 نظر برای سوپ جو با شیر و هویج

  1. به نظر شما توی هوای سرد نمی چسبه؟

    پاسخ
  2. من سوپ جو رو بدون سیب زمینی درست می کنم که به نظرم خیلی عالی میشه و البته با قارچ که عالی تر میشه
    امتحان کنید …

    پاسخ
  3. با قارچ خوشمزه میشه ولی من ذرت مکزیکی هم میریزم ک خوشمزه تر بشه….

    پاسخ
    1. ذرت مکزیکی میریزی؟؟؟؟
      ذرت میریزی

      پاسخ
  4. سوپ جو بدون سیب زمینی با قارچ . به جای سس مایونزم سس سفید درست می کنم خیلی خوشمزه می شه.

    پاسخ
  5. سوپ جو بدون سیب زمینی با قارچ. به جای سس مایونزم سس سفید درست می کنم . عالی می شه.

    پاسخ
  6. سلام خسته نباشید سس سفید چی هست و چه جوری درست میشه

    پاسخ
  7. وووووووووی من 3ماه ازدواج کردم امشب مامانمینا میان خونمون ، تاحالا سوپ درست نکردم از دیشب جو رو خیس کردم که امروز بپزم با قارچ و ذرت و هویج. همیشه غذاهای متنوع درست میکتم ولی چون تاحالا سوپ نپختم استرس دارم که شل نشه نبره چون میخوام شیر هم بریزم
    یه راه کار خوب بهم میگین لطفا؟

    پاسخ
  8. بدمزس

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.