خاگینه-قیقناق

مواد اولیه

  • آرد - چهار قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ - چهار عدد
  • دارچين - يك قاشق چايخوري
  • پودرهل - مقداري
  • شكر - سه قاشق غذاخوري
  • گردوي خرد شده - مقداري

دستور پخت

  1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده
  2. سپس آرد، شكر، گردوي خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم.
  3. از طرفي در تابه روغن ريخته و روي شعله مي‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه مي‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
  4. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبي گذاشته و روي آن را با دارچين و پودرقند تزئين مي‌كنيم.

کلمات جستجو شده:
  • خاگینه
  • طرز تهیه خاگینه
  • قیقناق
  • طرز تهیه خاگینه تبریزی
  • خاگینه
  • خاگینه تبریزی
  • خاگینه ماست
  • طرز تهیه خاگینه
  • طرزتهیه خاگینه
  • طرز پخت خاگینه
توسط: چی بپزم؟

۳۶ نظر برای خاگینه-قیقناق

  1. دوست نداشتم

    پاسخ
    1. معمولا آذری‌ها عاشقش‌ند.

      پاسخ
  2. به نظرم آرد خاگینه کم است.

    پاسخ
    1. منظورتون چیه؟ به نظر شما ما میزان آرد را کم نوشتیم یا اینکه باید میزان آرد را کم کنیم؟

      پاسخ
      1. ما یه جور دیگه درست میکنیم، اصلا بهش شکر نمیزنیم، آردش هم فقط یه قاشق.. بعد یه کارامل زعفرونی شکر درست میکنیم، آب میریزم رو کارامل میگذاریم یه کم که جوشید و یکدست شد، قیقناق رو تیکه تیکه میکنیم توش میخوابونیم، اتفاقا یکی از دوستانم هم که اهل ارومیه است همین کار رو میکنن… اینی که شما میگید خاگینه هست… همه هم از روتون کپی کردن، خاگینه با قیقناق فرق داره!!!!!!

        پاسخ
  3. میزان آرد را کم نوشتید

    پاسخ
  4. منظورم این است که میزان آرد را کم نوشتید

    پاسخ
    1. خب چقدرش کنیم؟

      پاسخ
    2. آرد خاگینه زیاده نه گیگناخ

      پاسخ
  5. چهار قاشق غذاخوری بس است.(میزان آرد)

    پاسخ
  6. متشکرم.

    پاسخ
  7. من درست کردم.پیشنهاد می کنم هل نریزید

    پاسخ
    1. سلام چرا؟ تلخ میشه؟
      مقدار کمی هل باعث خوش طعم و بو شدنش میشه‌ها

      پاسخ
  8. قیقاناق چیمدی بالام؟ بو گیگاناخ دی اوقلان!

    پاسخ
  9. سلام دستور اصلیش که توسط یه تبریزی عزیز داده شده اینه:
    ۱٫ دولیوان آب رو با یه لیوان شکر میذارید روی حرارت تا کم کم بجوشه و شربت قوام بیاد.
    ۳٫زعفرون به مقدار کافی رو با دو تا قاشق آب بذارید قشنگ دم بکشه.
    ۲٫ به ازای هر یه دونه تخم مرغ، یه قاشق آرد گندم و یه قاشق ماست اصافه کنید و خوب بهم بزنید.
    ۳٫ زعفرون دم کرده رو به تخم مرغ خوب همزده و یک دست شده اضافه کنید.
    ۴٫ روغن رو توی تابه به اندازه کافی گرم کنید. در این جا دو حالت وجود داره.
    الف(وقتتون زیاده و حوصلهش رو دارید : پس از مخلوطتون قاشق قاشق توی تابه بریزید و دونه دونه سرخش کنید.
    ب) وقت ندارید حوصله هم ندارید: کل مایع رو میریزید توی تابه یه طرفش که سرخ شد مثل کوکو برش می زنید و بر میگردونید.
    یا برش نمیزنید که رولت درست کنید باهاش
    ۵٫ ادیویه ش ایناس: گل محمدی + هل سبز+ دارچین توی آسیاب میکس کنید.
    ۶٫ دو طرف خاگینه که سرخ شد، شربت قوام اومده رو روش می ریزید تا چند تا جوش بخوره.
    ۷٫ برای سروش ، از ادویه ای که تهیه کردید همراه با گردوی خرد شده روش بریزید.
    ۸٫ نوش جان!

    پاسخ
    1. من با وجودی که از آشپزی هیچی سرم نمی شه و تا حالا گیگاناخ درست نکردم (البته چندین بار گیگاناخ خوردم) امروز با این دستور گیگاناخ پختم واقعا عالی بود البته به نظرم اگر به جای شکر از دوشاب (شیره انگور) استفاده کنیم معرکه بشه!!!
      شکوه خانیم اللرین آغریماسین چوخ گشه دی!

      پاسخ
    2. ممنون دستورتون خیلی عالی بود

      پاسخ
    3. عالیه خیلی نزدیک هست به روش مامان من…

      پاسخ
    4. ما با این روش ۸ گزینه ای میپزیم طعمش عالی میشه.دستور اصلی اینه!!! دستتون طلا

      پاسخ
  10. سلام.درهر شهری خاگینه رو یه جوردرست میکننو.ولی مهم اینه که خیلی خوشمزه ست ودر ضمن خیلی مفید برای ماه رمضان چون ماندگاری زیادی در معده داره.ممنون

    پاسخ
  11. تو خاگینه شیر داره

    پاسخ
  12. man in ghazaro ba yekam taghir dorost kardam va mareke shod 1.shekar va hel hazf kardam 2.bhesh piyaz ezafe kardam

    پاسخ
  13. همینی که گفتین خوبه ولی من مثل خانم شکوه درست کردم (منظورم همون خانم تبریزیه)حقیقتش از برای شما بهتر بود.با تشکر

    پاسخ
  14. ممنون. به نظر میرسه خوشمزه باشه

    پاسخ
  15. بجای شکر با دوشاب {شیره انگور که پخته میشه)اگه موجود بود بپزید حداقل دو برابر خوشمزه تر میشه {{دستور پخت اورمیه ایش… دی}}

    برای این منظور مایعش رو بدون شکر سرخ میکنیم و یکم مونده کامل سرخ شه دوشاب رو اضافه میکنیم ابدار و خوشمزه میشه
    البته مامانم اینجوری درست میکنه یبار جای دیگه باشکرشو خوردم اونموقع فهمیدم با دوشاب چییییی میشههههه

    تقریبا میشه گفت یه جور نون حساب میشه تا غذا که برایعصرونه یا صبحانه میشه میل کرد

    پاسخ
  16. خاگینه با گیگاناخ زمین تا آسمون فرق میکنه!من خیلی خوردم.

    پاسخ
  17. بدنبوداما پن کیک خوشمزه تر

    پاسخ
  18. خوب بود ممنونم ولی یکم شیر بریزید بهترم میشه ممنون

    پاسخ
  19. خاگینه ی سیب رو چه جوری بپزیم؟

    پاسخ
  20. سلام ما در اصفهان خاگینه را با مزره خشک شده درست می کنیم. خیلی هم خوشمزه میشه.دستورش را حتما براتون ارسال می کنم.

    پاسخ
  21. درست کردم خوب نبود

    پاسخ
    1. جزء خوشمزه ترین هایی بود که در سفر تبریز خوردم :)

      پاسخ
  22. عالی بود .مقادیر مواد لا زم هنگام استفاده از دوشاب چقدرباید باشه..

    پاسخ
  23. خیلی بد بود

    پاسخ
  24. سلام بهترین روش تهیه قیقناق
    سه عدد تخم مرغ -سه قاشق آرد – ماست یک قاشق – یک قاشق کره – زعفران یا دارچین یا هل بسته به ذایقه به اندازه کافی
    بعد در یه کاسه همه را مخلوط کرده و به میزنیم بعدش در یه ماهی تابه روغن ریخته و مخلوط آماده را در ان قشنگ سرخ میکنیم و میتونیم خلال پسته و گردو را اضافه کنیم و حالا در یه ظرف جداگانه مقداری نبات را در دو لیوان شیر در حرارت ملایم جوش میاریم وقتی حاضر شد روی ماهی تابه اضافه میکنیم و به چند قسمت برش میدهیم و زیر اجاق کمی با حرارت ملایم بمدت پنج دقیفه قرار میدهیم و حالا نوش جان ….

    پاسخ
  25. این قیقناق با تمام دستوراش خوشمزه است . یک غذای مشابه هم است که ۴ الی ۵ عدد خرما را که هسته آن قبلا گرفته شده در مقدار کمی روغن تفت و له می کنیم بعد ازاینکه خوب مخلوط شد ۲ عدد تخم مرغ هم زده را به مواد تابه اضافه می کنیم و هم خوشمزه است و هم مقوی و چون شیرینی آن طبیعی است کم ضرر تر هم است.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.