ته چین مرغ

موارد اولیه

  • سینه و ران مرغ به تعدادلازم
  • پیاز 3 عدد متوسط
  • آبلیمو 3 ق غذاخوری
  • فلفل قرمز و نمک و زعفران به مقدار لازم
  • برنج 5 پیمانه
  • گلاب یک ق غذا خوری
  • کشمش و زرشک به مقدار لازم برای میانه پلو

دستور پخت

  1. ابتدا سینه و ران مرغ را به صورت خام به مدت حداقل یک ساعت در پیاز و نمک و فلفل و ابلیمو میخوابانیم.
  2. برنج را آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه را بعد از داغ شدن روغن مقداری زعفران و گلاب میریزیم سپس مرغها را میچینیم.من از پیازها هم لابلای مرغها استفاره میکنم چون عطر و طعم غذا رو بهتر میکنه.
  3. نصف برنج هارو به صورت صاف میریزیم روع مرغها به صورتی که به دیواره بچسبن. یک لایه زرشک و کشمش روی برنج ها میریزیم و مابقی برنج رو هم به همان صورت میریزیم و میگذاریم حداقل یک ساعت دم بکشد.

اگر در قابلمه چدن طبخ شود به دلیل اینکه زمان بیشتری میتوان برای پخته شدن کامل مرغ ها صرف شود مناسب تر است

با تشکر از کاتبی که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

27 نظر برای ته چین مرغ

  1. مرغها رو ریش ریش کنیم یا که درسته بزاریم من تازه ازدواج کردم زیاد وارد نیستم

    پاسخ
    1. ریش ریش کنید

      پاسخ
    2. سلام …در اصل باید مرغ ریش ریش شود ..ولی در روش ایشان مرغ یه صورت کامل باید گذاشته شود

      پاسخ
    3. عزیزم هم میتونی مرغ رو ریش ریش کنی همکه تکه تکه کنی ولی درسته خوب پخته نمیشه و شکل خوبی نمیگیره

      پاسخ
  2. آخه ته چین بدون ماست هم داریم؟

    پاسخ
    1. سلام. معمولا دو نوع ته چین داریم. که طبق دسته بندی شما به نوع با ماست و بی ماست تقسیم می‌شوند.
      برای اینکه طعم یک نه چین بدون ماست خوشمزه رو تجربه کنید میتونیم به شما ته چین گوشت و لبو رو پیشنهاد کنیم.

      پاسخ
    2. بله

      پاسخ
  3. به نظر من با ماست خوشمزه از لبو میشه

    پاسخ
  4. دلبندان من آخه از کی تا حالا ته چین رو بدون تخم مرغ و ماست درست کردن. این غذا که ته چین نیست. ته چین باید حتما مثل کیک بشه و برا خوردنش اونو برش زد.

    پاسخ
    1. من هم موافقم

      پاسخ
      1. منم همینطور

        پاسخ
    2. این ته چین چسبندپى و انسحام و عطرش به خاطر حلقه هاى پیازىه که مرغ رو توش خوابوندیم.البته مسلمه که مثل ته چین با ماست سفت نیست اما بسیار لذیذ تر تز ته چین با ماسته

      پاسخ
  5. ته گچین مرغ اینجورینیست که شما نوشتین لطفا طرز پخت اونی که با ماست وتخم مرغه روبذارین توسایت مرسی

    پاسخ
  6. ته چین بدون ماست مزه نداره

    پاسخ
  7. سلام من این غذا رو برای اولین بار با روش شما درست کردم ممنون. ولی یک سوال دارم اینکه چرا ته چینم بوی ماست میداد؟باید چکار کنم که بوی ماستش نیاد؟

    پاسخ
  8. خوب بود

    پاسخ
  9. مرغ رو بدون ریش ریش و با تیکه هاى بزرگ باید گذاشت

    پاسخ
  10. مرغ باید ریش بشه بعد دوباره با پیاز داغ فراوان سرخ بشه بعد بین برنج و زعفران وماست بگذاریم

    پاسخ
  11. نظرات عالی هستند و سولات زیاد لطفا سولات رو ایمیل کنید تا بتونم سولای همتون رو جواب بدم تا غذای خوشمزه تری بپزین و میتونین از من پیمانه هایی برای تعداد افراد بپرسید

    پاسخ
  12. آخه مرغ نپخته که ریش ریش نمیشه کرد!

    پاسخ
  13. سلام من اطمینان دارم که غذای خوشمزه می شود حتی بدون ماست چون بعضیا با ماست دوست ندارن
    ممنون

    پاسخ
  14. برای این ته چین خوشمزه مرغ رو8 قسمت کرده رو با زعفران ونمک وزرچوبه مخلوط کرده ته قابلمه ای که روغن ریخته ایم چیده سپس برنح ابکش شده رو ریخته دم میکنیم خیلی ام خوشمزه میشه این ته جین

    پاسخ
  15. اقا چطور برنج رو ابکش کنیم؟

    پاسخ
  16. امکانش هست که به جای ماست ازکشک ترش شل استفاده کنیم؟واگرمیشه میزان کشکمون چقدربایدباشه؟

    پاسخ
  17. امکانش هست که به جای ماست ازکشک ترش رقیق استفاده کنیم؟اگرمیشه میزان کشکش چقدربایدباشه؟

    پاسخ
  18. من فکر میکنم این غذا اسمش ته انداز مرغ باشه نه ته چین مرغ

    پاسخ
  19. من دوست دارم ته چین مرغ و بادمجان رو درسته بپزم ایا اشکالی داره ریش ریش د.وست ندارم چکار کنم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.