سوال خیلی از تازه عروس ها و حتی خانم های دیگر این است که محتویات انواع سبزی‌ها چیست؟

خیلی ها هم این دانش را به عهده‌ی سبزی‌فروش ها می‌گذارند و خیلی اهمیت نمی‌دهند که محتویات سبزی ها چیست. ولی اگر علاقه‌مندید این را بدانید به این مطلب توجه کنید:

 

سبزی آش: اسفناج (در صورت نبودن آن برگ چغندر)- جعفری- گشنیز- تره
سبزی پلو و کوکو: شوید- تره- جعفری- شنبلیله
سبزی قرمه: جعفری- گشنیز- تره- شنبلیله (میزان گشنیز آن کم است و در بعضی مواقع می توان اصلاً گشنیز نریخت.
سبزی کوفته: جعفری- تره- نعنا- گشنیز- ترخون- پیازچه
سبزی دلمه: جعفری- تره- نعنا- گشنیز- ترخون- شنبلیله

کلمات جستجو شده:
  • کوکو سبزی
  • سبزی کوکو
  • سبزی دلمه چیست
  • سبزی آش
  • سبزی کوفته
  • کوکوسبزی
  • سبزی قورمه سبزی
  • سبزی قورمه
  • سبزی قورمه سبزی شامل چیست؟
  • سبزی قورمه سبزی چیست
توسط: چی بپزم؟

۴۲ نظر برای انواع سبزی‌ها

  1. salam
    az har kodoome in sabzia cheghad bayad basheh?

    پاسخ
    1. سلام شیلا جون من دارم راجبش تحقیق میکنم و میزان هر کدومو میذارم برات

      پاسخ
  2. با سلام و تشکر از اطلاعات خوبتان.فکر کنم جای سبزیهای کوفته و دلمه را اشتباهی نوشتید.
    با سپاس

    پاسخ
  3. با سپاس و تشکر فراوان.

    پاسخ
  4. لطفا اندازه سبزی ها رو هم بنویسید.مثلا برای آش رشته ، سبزیها رو به چه نسبتی بخریم.ممنون

    پاسخ
    1. سبزی فروش ها خودشون نسبت ها رو میدونند

      پاسخ
      1. آخه آدم حسابی اگه سبزی فروش نسبت ها رو بدونه که دیگه حتما نوع سبزی های لازم رو هم میدونه لازم نیست ما بهش بگیم!!!!!!!!!!!

        پاسخ
        1. موافقم:-)

          پاسخ
  5. سلام :{مرزه رادر سبزی کوفته دریابید}.البته آشپزی سلیقه ای وذایقه ایست و”باید”نداردوهرکس وهرشهری براساس عادت وذایقه ی خودش درست میکنه ودلیل نداره که حتما همه یک غدا رو مثل هم درست کنند واین خیلی خوبه که توی این سایت روشهای مختلف ازیک نوع غذا رو میشه یاد بگیریم وامتحان کنیم .به نطرمن که آشپزی بایدوشایدوقانون نداردوسلیقه ایست وچون مثلا من غدارواینجوری درست میکنم همه باید مثل من درست کنند اونوقت دیگه تنوع نیست .نطرشما چیه؟

    پاسخ
    1. سلام اذر جون ،منم با نظرت موافقم .من تازه اشپزی رو شروع کردم با اینکه واقعا چیزی بلد نیستم ولی معمولا غذاهام خوشمزه میشه چون از قانون خاصی استفاده نمیکنم،ولی دوست دارم اصول هر چیزی رو یاد بگیرم بعد خودم تنوع ایجاد کنم.

      پاسخ
  6. سلام.من درسبزی قورمه کمی هم برگ چغندر یا اسفناج میریزم.خوشمزه میشه.

    پاسخ
    1. سلام اعظم جون ولی نریزی بهتره:-)

      پاسخ
  7. باسلام سبزی قلیه ماهی چیه؟

    پاسخ
    1. به نظر من سبزی کوکو وبلو شنبلیه نداره و برای کوفته مرزه طعمش عالیه نباید فراموش بشه

      پاسخ
      1. دقیقا!کوکو اصلا شنبلیله نداره در ضمن برگ سیر فوق العادش میکنه

        پاسخ
    2. گشنیز و شنبه لیله با نسبته دو به یک یعنی دوتا گشنیز یه شنبه لیله

      پاسخ
      1. واسه قلیه ماهی گشنیزو شنبه لیله با نسبن دوبه یکه دوتا گشنیز یه شنیبه لیله

        پاسخ
        1. وای من از قلیه ماهی خیلی بدم میاد فقطم یه بار خوردم ولی اصلا دوسش نداشتم

          پاسخ
  8. سبزی قلیه کشنیز جعفری ومقدار کمی شنبلیه که نباید زیاد شود جون تلخ میکنه بعدا سرخ شدن حسابی با سیر و بیاز فراوان که طلایی شده مخلوط میشه عالیه برای قلیه میکو هم همین طوری عمل میشه.

    پاسخ
  9. سبزی کوفته حتما مرزه باشه ترخون ومرزه طعمش را عالی میکنه

    پاسخ
  10. برای کوکو و بلو فکر نمیکنم شنبلیه بریزند به تلخی میزنه البته تا یادمه أصلاً جزو سبزیهای اون نبوده بهر حال سلیقه ها متفاوته

    پاسخ
    1. آره_‏ منم موافقم

      پاسخ
  11. سبزی قورمه حتما اسفناج میخواد!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  12. اره خوشمزه ش میکنه

    پاسخ
  13. با سلام ، واسه قرمه شوید و اسفناج هم لازمه چون قوامش با اسفناجه . واسه آش و دلمه هم شوید لازمه

    پاسخ
  14. سلام
    خوب بود فقط بعد مطالعه نظرات گیج شدم

    پاسخ
  15. مرسی واقعا کمکم کردید

    پاسخ
  16. من مریم بچه خرمشهرم. سبزی قلیه فقط. گشنیز و شنبلیله می ریزیم جعفری نداره

    پاسخ
  17. سلام دوستان
    سبزی های خوزستان برای قورمه فوق العاده است. اگر قبل از عید به اونجا می رید حتما بخرید و درست کنید.مردم اصفهان واسه سبزی خوزستان سر و دست می شکونن.

    پاسخ
  18. بله اصفهانیا واسه چی سرو دست نمی شکونن؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  19. ممنونم
    عالی بود
    البته خانواده شوهرم همه سبزیها رو قاطی می کنند و با هاش همه چی درست می کنند
    مثل آش قورمه قلیه کوکو و…
    جالب اینه که واقعا خوشمزه است
    من شخصا عاشقشم

    پاسخ
  20. میشه سبزی ماهی شکم پر را بگویید

    پاسخ
  21. کاربرای سایت خیلی سوال کردن که درصد ترکیب هر کدوم از سبزی ها رو هم بگید ولی جواب درستی داده نشده
    لطفا تا همون مقداری هم که بلدید بگید.ممنون

    پاسخ
  22. بنظر تون سبزی قورمه یا کوکو شوید نمیخواد
    کلا تو هیچ کدام حرفی از شوید نشده حتما دیگه…..

    پاسخ
    1. برای کوکو باید شوید باشه ولی برای قورمه نیاز نیست

      پاسخ
  23. هرجا سر زدم یه مدل سبزی گفتن پس به این نتیجه رسیدم که انتخاب سبزی هم برا هر چیزی سلیقه ای هستش بخاط ر همین هم طعم آشپزی همه با هم فرق داره حتی شهر به شهر هم سبزی های مورد استفاده فرق داره
    ولی برا قورمه حتما اسفناج استفاده کنین برا غلظت خورشت اگه فصلش نبود از چغندر استفاده کنین
    ولی به یاد داشته باشین برا فریز کردن چغندر بهتره

    پاسخ
  24. سلام به همگی …به نظر منم برای کوفته ودلمه مزره نباید فراموش بشه چون واقعا طعم غذا رو عالی میکنه وهمچنین برای اش هم شوید لازمه این نظر شخصی منه….موفق باشید….

    پاسخ
  25. برای اولین باره که میخوام به صورت حرفه ای اشپزی یاد بگیرم و معرفی محتوای سبزیها و نظر کاربران خیلی کمکم میکنه ،فقط خواهشی که دارم یه ناظر به این دیدگاها سر بزنه و جواب درستی به سوالاتمون بده،ممنونم

    پاسخ
  26. به نظر من تلخون خیلی سلیقه ای هست واگه عادت دارید توی غذاهاتون برزید استفاده کنید

    پاسخ
  27. سعی شود مواداصلی به یک نسبت انتخاب شود- از اسفناج هم کمی استفاده شود- کنگر به مواد اصلی اضافه و حسابی خرد شود- از میوه درخت بنه(پسته وحشی) هنگامی که سبز و نرم است و قابل خرد کردن استفاده شود- لیموعمانی را خرد نموده و تنها هسته ها را جدا نموده و با پوست به قورمه اضافه کنید- حتما ظهر درست نموده و ظهر روز بعد وحتی روزهای بعد استفاده کنید که حسابی جا بیفتد- شعله را ملایم بگذارید تا طعم سبزیها به درستی دراید….. چه خوش مزه خواهد شد این قورمه البته با گوشت ربی نگرفته بره جوان…نوش جان

    پاسخ
  28. سلام من بندری هستم قلیه ماهی خوشمزه درست میکنم سبزیش فقط گشنیز و شنبلیله به مقدار کم جعفری نداره.

    پاسخ
  29. قربون دستت خانومی
    ممنون از راهنماییت

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.