املت ماکارونی

موارد اولیه

  • تخم‌مرغ زده شده - دو عدد
  • ماکارونی مدل‌دار ریز - 60 گرم
  • پیاز خرد شده - دو قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی ریز خرد شده - نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی - یک قاشق غذاخوری
  • نمک قاشق چایخوری
  • آب دو قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ - به میزان لازم
  • نمک و فلفل - به میزان لازم

دستور پخت

  1. ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونی‌ها از هم جدا شوند
  2. .یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید.
  3. پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.
  4. ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند.
  5. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید.
  6. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند.
  7. حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( می‌توانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید)
  8. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید
توسط: چی بپزم؟

28 نظر برای املت ماکارونی

  1. خودشه!!!!
    بوس بوس

    پاسخ
  2. خانواده ی خانمم توی خونه بودن.
    هرکسی برای شام یه پیشنهادی داد.
    منم سایت چی بپزم رو بازش کردم. هم با سایت آشنا شدند و هم سرگرم شدند و در آخر هم یک غذای مشتی مثل این غذا بدست اومد که همه خوردند و به به چه چه کردند. خانمم یه ورقه پنیر پیتزا هم روی اون گذاشت تا مواد بچسبه به هم و لذیذترش کنه.
    وقتی ما رفتیم خونه مادر خانمم، ایشون گفت:
    برای شام سایت پی بپزم رو بازش کن…☺

    پاسخ
    1. :) خوشحالمون کردید. انشاءلله جمعتون همیشه شاد باشه

      پاسخ
  3. خیلی خوب!

    پاسخ
  4. دیشب درست کردمش خیلی خوشمزه بود
    با کمی پنیر پیتزای رنده شده و پودر آویشن عالی شد

    پاسخ
  5. درستش کردم امیدوارم که خوب باشه :)

    پاسخ
  6. محششششششششششرین – تصمیم گرفتم هر روز یه چیز جدید از اینجا بپزم – دست گلتون درد نکنه واقعا لذیذه

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. خوشحالم که خوشحالتون کردم.

      پاسخ
  7. سلام
    ممنون. خوب بود. تنوع خوبی در املت هاست.
    موفق باشید و انشالا سایت رفته رفته کامل تر بشه.
    مثلاً هیچ غذایی با لوبیای چشم بلبلی ندارید!

    پاسخ
  8. عــالی بود!
    هم خوشمزه هم آسون (:

    پاسخ
  9. منم درست کردم به همراه همکارم خیلی عالی بود ممنونم….همه خوششون امد و ساده و لذیذ بود

    پاسخ
  10. عاااااااااااااااااااااشق سایتتوووووووووووووووونم <3

    پاسخ
  11. ممنون

    پاسخ
  12. سلام میشه از نوع اسپاکتی دیه هم هم استفاده کرد تو این غذا ممنونم از سایت خوبتون.

    پاسخ
  13. آه اه خیلییی بدمزه بود.تازه همه ی قواعدشم رعایت کردم تازه طبق نظرات پنیر پیتزا هم ریختم.چی بود این؟؟؟؟دوستام دوس داشتن اما خودم از چشمم افتاد

    پاسخ
  14. واقعا عالی بود. البته من بهش قارچ و پنیر پیتزا و مایونز هم اضافه کردم.

    پاسخ
  15. مجشره

    پاسخ
  16. عالییییییی بود
    من به جز پنیر پیتزا و قارچ سوسیس هم اضافه کردم

    پاسخ
  17. Aaalieeee

    پاسخ
  18. جالب بود

    پاسخ
  19. سلام واقعا خدا خیرتون بده ممنونم ازتون ببخشید به جای جعفری چی میشه بریزیم

    پاسخ
  20. سلام خیلی از شما ممنونم واقعا دستون درد نکنه من خودم خیلی وقتها از سایت شما غذا درست می کنم خیلی هم عالی حتی برای مهمونهای خودمان غذا درست کردم واقعا خوشمزه وهم مقوی بوده

    پاسخ
  21. امشب میخوام امتحانش کنم,ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  22. خیلی خوب بود برای شام سبک و مغذی بود اگر کمی ترخون به آن اضافه شود عطر بیشتری می گیرد به جای ترخون می توان از ادویه آویشن (خیلی کم)استفاده کرد

    پاسخ
  23. امشب تستش کردم. خیلی خوب بود. مخصوصا با آویشن. پنیر پیتزا هم زدم. ولی خیلی سنگینه و زود سیر شدم.
    ممنون.

    پاسخ
  24. وای عالی بود هم ارزون هم کم دردسر

    پاسخ
  25. درست نکردمش
    ولی فک کنم غذای عظمایی باشه
    خخخ

    پاسخ
  26. من دیشب این غذا رو واسه ی شام درست کردم یه مقدار گوشت چرخ کرده ام توش ریختم ب علاوه ی پنیر پیتزایی که دوستان گفته بودن خیلی خوب شد ممنونمم🙏🙏🙏❤❤❤

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.