دمی بلغور با قیمه

موارد اولیه

  • بلغورگندم دانه درشت یک پیمانه
  • هویج کوچک دو عدد
  • نخود یک استکان
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • سیب‌زمینی کوچک دو عدد
  • رب‌ گوجه‌فرنگی دو ق غ
  • گوشت قیمه 2۰۰ گرم
  • کشمش پلویی یک استکان
  • آب دو و نیم پیمانه
  • پیاز داغ طلایی
  • روغن حیوانی
  • نمک و فلفل و زردچوبه

دستور پخت

  1. نخود را از قبل خیس کنید و بعد نیم پز کنید .
  2. پیازداغ تهیه کنید و بعد زردچوبه، گوشت قیمه و رب‌ گوجه‌فرنگی را اضافه، سپس هویج و سیب‌زمینی نگینی و فلفل دلمه ای را به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا بپزد .
  3. اکنون بلغور خیس کرده را به آب و نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و روی حرارت بگذارید.
  4. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم کنید .
  5. کشمش پلویی را در روغن تفت دهید و روی دمی ریخته و سپس با گشتیز یا جعفری تزیین و سرو کنید .

یک نظر برای دمی بلغور با قیمه

  1. درست کردنش سخته

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.