مرغ ترش چینی

موارد اولیه

  • یک و نیم کیلو= سینه مرغ با استخوان
  • یک قاشق سوپ خوری= سرکه
  • یک قاشق سوپ خوری =سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری =نمک
  • 2 عدد =تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان= آرد ذرت
  • نصف قاشق چای خوری= بکینگ پودر
  • 2 فنجان =روغن گیاهی
  • یک سوم فنجان= شکر
  • یک قاشق سوپ خوری= آرد ذرت
  • یک فنجان= آب مرغ
  • یک قاشق سوپ خوری= آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری= نمک
  • یک عدد= لیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری= روغن گیاهی

دستور پخت

  1. در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود .
  3. دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
  4. شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
  5. لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید .
  6. مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
  7. سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .

منبع:www.ashpazonline.com

2 نظر برای مرغ ترش چینی

  1. لیمو با پوست که حرارت ببینه تلخ میشه!!!

    پاسخ
  2. به نظر عالی میاد درست میکنم ببینم چی میشه با تشکر

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.