کوکو هفت طبقه
موارد اولیه
- سیب زمینی آب پز= 250 گرم
- نمک و فلفل= به مقدار لازم
- محلول زعفران = به میزان لازم
- تخم مرغ = 8 عدد
- نخودفرنگی پخته 250 گرم
- زنجبیل = یک دوم قاشق مرباخوری
- هویج پخته = 250 گرم
- آرد سیب زمینی = یک قاشق غذاخوری
- دارچین = یک دوم قاشق مرباخوری
- پیاز =یک عدد
- گوشت چرخ کرده =250 گرم
- ادویه کاری =یک چهارم قاشق مرباخوری
- گردو =30 گرم
- ژامبون = 6 ورق
- سفیدهی تخم مرغ = یک عدد
دستور پخت
- سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- هویجها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
- یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
- سفیدهی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبونها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
- در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
- ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگتری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگتر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
- بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.
منبع:www.ashpazonline.com
کوکو هفت طبقه عالی بود.مرسی خوشحالم باشما ارتباط دارم.
نوش جان. موفق باشید. ما نیز خوشحالم از خوشحالیتون.
بسیارخوشمزه شد.مرسی از زحماتتون.
واقعا خوشمزه شد . مرسی از آموخته های نابتون
اسانسور هم داره ؟؟؟؟؟