کوکو هفت طبقه

موارد اولیه

  • سیب زمینی آب پز= 250 گرم
  • نمک و فلفل= به مقدار لازم
  • محلول زعفران = به میزان لازم
  • تخم مرغ = 8 عدد
  • نخودفرنگی پخته 250 گرم
  • زنجبیل = یک دوم قاشق مرباخوری
  • هویج پخته = 250 گرم
  • آرد سیب زمینی = یک قاشق غذاخوری
  • دارچین = یک دوم قاشق مرباخوری
  • پیاز =یک عدد
  • گوشت چرخ کرده =250 گرم
  • ادویه کاری =یک چهارم قاشق مرباخوری
  • گردو =30 گرم
  • ژامبون = 6 ورق
  • سفیده‌ی تخم مرغ = یک عدد

دستور پخت

  1. سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  2. نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  3. هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  4. پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  5. یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
  6. سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
  7. در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  8. ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
  9. بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

منبع:www.ashpazonline.com

5 نظر برای کوکو هفت طبقه

  1. کوکو هفت طبقه عالی بود.مرسی خوشحالم باشما ارتباط دارم.

    پاسخ
    1. نوش جان. موفق باشید. ما نیز خوشحالم از خوشحالیتون.

      پاسخ
  2. بسیارخوشمزه شد.مرسی از زحماتتون.

    پاسخ
  3. واقعا خوشمزه شد . مرسی از آموخته های نابتون

    پاسخ
  4. اسانسور هم داره ؟؟؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.