کوفته روسی

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • سیب زمینی پخته 300 گرم
  • سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم
  • پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ آب پز 3 عدد
  • زرشک 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دیم تا آب گوشت کشیده بشه بعدش سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا مخلوط میکنیم
  2. از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.
  3. کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتونیم. کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرن و وا نرون
  4. بعد آنها را در روغن داغ، سرخ میکنیم و با سس قرمز و گوجه نوش جان میکنیم خیلی خوشمزه میشه من توش ادویه های آویشن و رزماری هم ریختم

منبع:www.roozmenu.com

3 نظر برای کوفته روسی

  1. عالیه

    پاسخ
  2. درست کردم غذای خیلی خوشمزه ای بود همه دوست داشتن؛ از نظر مزه من از 20، 17 میدم
    فقط غذای پر زحمتیه و اینکه بتونی جوری درست کنی که آخرش کوفته ها از هم جدا نشن یکم سخته
    به هر حال پیشنهاد میکنم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
    ممنونم از سایت خوبتون

    پاسخ
  3. من این کوفته رو درست کردم خیلی پر زحمت بود اما اخر کار همه دوست داشتن ..
    و یکساعتم بیشتر داخل یخچال نذاشتم اما به خوبی خودشونو گرفتن…
    ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.