کوفته روسی
موارد اولیه
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- سیب زمینی پخته 300 گرم
- سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم
- پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ آب پز 3 عدد
- زرشک 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ خام 1 عدد
- آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دیم تا آب گوشت کشیده بشه بعدش سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا مخلوط میکنیم
- از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.
- کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتونیم. کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرن و وا نرون
- بعد آنها را در روغن داغ، سرخ میکنیم و با سس قرمز و گوجه نوش جان میکنیم خیلی خوشمزه میشه من توش ادویه های آویشن و رزماری هم ریختم
منبع:www.roozmenu.com
عالیه
درست کردم غذای خیلی خوشمزه ای بود همه دوست داشتن؛ از نظر مزه من از 20، 17 میدم
فقط غذای پر زحمتیه و اینکه بتونی جوری درست کنی که آخرش کوفته ها از هم جدا نشن یکم سخته
به هر حال پیشنهاد میکنم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
ممنونم از سایت خوبتون
من این کوفته رو درست کردم خیلی پر زحمت بود اما اخر کار همه دوست داشتن ..
و یکساعتم بیشتر داخل یخچال نذاشتم اما به خوبی خودشونو گرفتن…
ممنون