کتلت مرغ کنجدی

موارد اولیه

  • سینه‌ مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • تخم‌ مرغ و پیاز از هر کدام یک عدد
  • جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، آویشن و کنجد و آرد سوخاری به میزان لازم
  • سیب‌ زمینی و هویج از هر کدام یک عدد

دستور پخت

  1. پیاز را رنده کرده و با گوشت مرغ چرخ شده، تخم‌مرغ، جعفری و ادویه‌ها مخلوط کنید.
  2. سپس آرد سوخاری کمی زده تا قوام یابد اما سفت نشود.
  3. کتلت را به شکل دلخواه در آورده و در کنجد غلتانده در روغن سرخ کنید.
  4. هویج و سیب‌زمینی را خلالی کرده و با کمی آب بپزید تا نرم شود و کتلت‌ها را با آن تزیین کنید

34 نظر برای کتلت مرغ کنجدی

  1. خیلی سایت خوبیه. خدا خیرتون بده.کاش راجع به اینکه چه موادی گرم و چه موادی سرد هستند هم توضیحاتی بدهید.

    پاسخ
    1. سلام ممنونم سایت در حال تکمیل شدن است
      حتما پینهاد شما مد نظر ما خواهد بود جدولی در این خصوص در سایت قرار خواهیم داد

      پاسخ
  2. سلام عالیه اما منوی خارجی ندارید ؟ غذای چدید و باب میل ایرانی ها منطورمه

    پاسخ
  3. خیلی ممنون از برنامه خوبتون .هر وقت کم میارم به این برنامه پناه میارم .

    پاسخ
  4. خیلی عالیییییییییییییییییییه! سریع و بی دردسر که هر وقت بخوای و اراده کنی میتونی روش حساب کنی.ممنونننن

    پاسخ
  5. سلام خیلی عالیه تازه باسایت شما اشنا شدم

    پاسخ
  6. سایتتون برایه مادر تنبل من عالیه

    پاسخ
    1. همه مادران هنرمند و با پشتکارند. سایت ما فقط به اونا در انتخاب کمک می کنه…
      موفق باشید

      پاسخ
  7. سلام خیلی سایت باحالیه دستتون درد نکنه.

    پاسخ
    1. لطف شماست. درحال به روز رسانی سایت با غذاهای جدید و متنوع و امکانات جالب دیگه هستیم. چی بپزم رو مرتب چک کنید…
      موفق باشید

      پاسخ
  8. ba tashakore vigheh.agar momkeneh dastore torshiye gharcho zeytoni ra ke torshi foroshiha daran va adviyeye be khososi dararo bedin.sepas

    پاسخ
  9. سالم. اول از سایت خوبتون تشکر میکنم وبعد ازتون میخوام که کیک ها و شیرینی های متفاوت وحتی از ملل مختلف رو دستور پختشو بذارین. ممنون

    پاسخ
  10. خیلی عالیه ممنون

    پاسخ
  11. خیلی خوبه وسریع آماده مشه

    پاسخ
  12. ظاهرش که خوشمزست !

    پاسخ
  13. ممنون.عالیه

    پاسخ
  14. من با سایت شما در نمایشگاه آشنا شدم وازشما خیللللللللللللللییی ممنونم

    پاسخ
    1. سلام. ما هم خوشحالیم که شما رو با این سایت آشنا کردیم.

      پاسخ
  15. سلام

    با تشکر از سایت خوبتون، راجع به این غذا چند تا سوال داشتم:
    1- سینه مرغ باید خام باشه یا آبپز؟ (اگه سینه مرغ درسته ی فریز شده داریم، می شه اول پزش کرد و بعد تو مولینکس خوردش کرد؟)
    2- 500 گرم معادل چندتا سینه ی مرغ متوسط است؟
    3- توی مواد داخلش اصلا سیب زمینی ندارد؟
    4- این مقدار اولیه برای چند نفر هست؟ (تگ مربوطه اش رو نمی بینم!)

    پاسخ
    1. سلام
      1- ابتدا آب پز شود و بعد با غذاساز و… میشود خردش کرد.
      2- حدودا 2 تا.
      3- سیب‌زمینی به عنوان یکی از مواد کنار این کتلت استفاده می‌شود.
      4- حدودا برای سه نفر
      برای پخت بهتر می‌تونید این غذا رو هم ببینید. کتلت مرغ

      پاسخ
  16. اگه هویج نریزم بدمزه میشود

    پاسخ
  17. سایت خوبی دارید سپاسگزارم

    پاسخ
  18. من همین الان درست کردم، راضیم ،مرسی !

    پاسخ
  19. سلام این نهمین باره که از مطالب مفید ساییتون استفاده میکنم و غذاهای نونی مثل کتلت کرغ کنجدی و کتلت هویج که همسرم شیفتشون شده استفاده میکنم. واقعا ممنونم از مطالب خوب و مدیریت محترم و تمامی کسانی که در گر آوری این سایت زحمت میکشن.
    ایشاا… شاد و پیروژ باشید

    پاسخ
  20. خدا قوت.بسیارعالی وپربار

    پاسخ
  21. ممنون بسیار بسیار عالییییییییییییییییی

    پاسخ
  22. بسیار عالیه..ب این نوآوری تون تبریک میگم

    پاسخ
  23. سلام ممنون از شما بابت سایت بسیار مفیدتون.در پناه خدا باشید

    پاسخ
  24. سلام من امروز درست کردم عالی شد ممنونم

    پاسخ
  25. ممنون بابت این سایت مفید و تشکر برای تلاشتون

    پاسخ
  26. اینو چند روز پیش درست کردم خیلی زود اماده میشه اما همه دوست داشتن بجز خودم نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد ازمزش به نظربقیه خیلی خوب بود اما بنظر خودم فقط قابل خوردن بود اما خوشمزه نبود.. مرغ پخته چرخ شده تخم مرغ پیاز جعفری نمک فلفل اویشن اینا همه میکس شدن تو غذایاز با ارد سوخاری.اخرم میزدم دو طرفشو تو کنجد سرخ کردم تو روغن.

    پاسخ
  27. گفتم سال۹۵ هم من یه سربهتون زده باشم

    پاسخ
  28. عالی دستون طلا

    پاسخ
  29. عالی خداقوت

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.