پیتزای مرغ
موارد اولیه
- نان همبرگر 1 عدد
- 1عدد ران مرغ
- پیازجه 3 الی 4 ساقه
- فلفل سیاه قدری
- سس کچاپ به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- در صورت تمایل یک حبه سیر رنده شده
- کره یک قاشق چای خوری
دستور پخت
- مرغ را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب پخته و بعد نمک بزنید و بگذارید آب مرغ تبخیر شود تا مرغ مزه دار شود بعد با با کارد یا با دست آنرا ریز ریز کنید.
- پیازچه را شسته و را با کارد ریز کنید .
- نان همبرگر بایستی کمی بیات باشد ( از نان همبرگری که یک روز از زمان پختش گذشته است استفاده کنید) تا هنگام برش ، پف نان نخوابد و خوب برش داده شود .
- به روشی که در تصویر می بینید با کارد دندانه دار برشهای عمودی و افقی با فاصله 1/5 سانتی متر از هم وتا عمقی که موجب حدا شدن نان نشود برش دهید . این برشها تا ارتفاع تقریبا یک سانتی متری به انتها ادامه دارد واگر تا انتها این کار را انجام دهید نان همبرگر تکه تکه شده و یک پارچگی خود را از دست میدهد پس زمان برش دادن دقت لازم را بکنید .
- حالا یک نان همبرگر دارید که در قسمت زیر به هم متصل و در بالا شبیه به مکعب های متصل به نان بوده و فواصل آن باز است .
- در بین شیار ها (فواصل بین مکعب ها) ابتدا با مقداری سس پر کنید و بعدیک لایه پنیر رنده شده و یک لایه مرغ بریزید و کمی فلفل سیاه بپاشید سپس روی مرغ هم پیازچه بریزید
- اگر کسی به شما کمک میکند میتواند به وسیله دو کارد میوه خوری شیار هارا به ترتیب باز کند و شما این شیار هارا پر کنید اما اگر به تنهایی این کار را انجام می دهید به مدت زمان بیشتری برای این کار نیاز دارید
- با همان کارد میوه خوری البته با لبه پشتش که تیز نیست سعی کنید مرغ و پیازچه را به قسمت های عمقی تر نان هدایت کنید . واگر این کار درست و با دقت انجام شود نان و محتویاتش مثل گل شکفته میشود .
- در آخرین مرحله مالیدن کره به سطح نان و ریختن پنیر و سیر رنده شده و مقدار کمی پیازچه است .باز هم اگر میخواهید پیتزا خوشمزه شود پنیر را به داخل شیار ها هدایت کنید .
- فرا را روشن کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بگذرد بعد نان را در فر گذاشته و هر زمان که پنیر آب شد پیتزا آماده سرو است و با خانواده نوش جان کنید
منبع:ashpazierangin.blogfa.com
دیدگاهتان را بنویسید