پای مرغ
موارد اولیه
- آرد 150 گرم
- ماست نصف پيمانه
- كره 50 گرم
- نمك يك قاشق چايخوري
- فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري
- زعفران آبكرده يك قاشق مرباخوري
- سينهمرغ پخته و خرد شده نصف عدد
- قارچ خرد شده 200 گرم
- جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه
- رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري
- روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كمكم به مايه اضافه ميكنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت ميدهيم.
- روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجهفرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را ميافزاييم.
- پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن ميريزيم.
- داخل قالب 30 سانتيمتري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميليمتر باز ميكنيم و داخل قالب قرار ميدهيم.
- مواد مياني را روي خمير ميريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)
- سپس زرده تخممرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير ميزنيم.
- پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه ميگذاريم تا طلايي شود.
برای تزئین پای مرغ می توانید پس از زدن زرده تخم مرغ به خمیر بالایی از اشکالی مثل گل و برگ و ستاره خمیری استفاده کنید و روی آن کنجد سفید بپاشید.
برای داخل موادتان از پنیر پیتزا هم می توانید استفاده کنید.
salam kheili khoshmaze shod fek konam age vase bar dovom dorst konam behtar beshe
mamnun az in hame zahmati ke mikeshin
salam
mast va zaferan dar kodom marhale ezafe mishe?
سلام خیلی عالی بود ولی من سؤالی داشتم من کشتارگاه کار میکنم جاتون خالی تا دلتون بخواد اینجا پای مرغ زیاده ولی من نمیدونم با پای مرغ چه غذایی درست کنم از آشناهامون هم پرسیدم کسی بلد نبود خواهش میکنم اگه کسی بلده دستور پختشو بزاره ممنون میشم.
سوپ درست کن با پای مرغ اصن بزنی تو اینترنت میاد کلی غذا با پای مرغ
سوپ درست کن با پای مرغ
پای مرغ رو با شعله کم سرخ کن بعد پیاز و قارچ بریز تفت بده آبلیمو بزن عالی میشه