پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
موارد اولیه
- یک بسته پاستای پنه
- يك عدد سینه ی مرغ متوسط
- يك سوم فنجان کره
- نصف بسته خامه
- يك ليوان شير
- يك سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
- قارچ خورد شده به میزان دلخواه
- آويشن نمك- فلفل و زردچوبه به يمزان لازم
دستور پخت
- در ابتدا سينه مرغ را خورد ميكنيم( به صورت مستطيل كوچك)، پياز رو رنده ميكنيم و با مرغ هم ميزنيم. كمي هم زعفرون بهش اضافه ميكنيم.
- مثل تصوير شماره يكو اونو توي تابه ميريزيم وتقت ميدهيم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه ميكنيم.
- قارچ رو اضافه می کنیم و هم ميزنيم .قارچ هم آب ميندازه و آبش تبخير ميشه. آویشن وفلفل و نمك را در اين مرحله اضافه میکنیم.
- در يك قابلمه آب ميجوشونيم و پاستاها رو توش ميريزيم.مثل تصوير و شير رو به آب اضافه ميكنيم
- تو همين فاصله كه آب جوش مياد بايد مشغول درست كردن سس مخصوص بشيد!
- براي سس: كره رو آب كرده و با خامه و پنير ميريزيد تو يك ظرف و حسابي هم ميزنيد.و كمي هم شير اضافه ميكنيد روي حرارت ميذاريد و هم ميزنيد تا كمي (فقط كمي) غليظ بشه. اضافه كردن آويشن و فلفل در اين مرحله خيلي خوب است.
- پاستا ها كه ده دقيقه تو آب و شير جوشيدند رو آبكش ميكنيد و به مرغ اضافه ميكنيد
- سس رو هم روي پاستا و مرغتون ميريزيد و با جعفري هم ميتونيد تزيينش كنيد.
تصاویر مرحلهای پخت این غذا رو در زیر مشاهده کنید.
من و برادرم دیشب درستش کردیم، خیلی خوب شد
ممنون چی بپزم :)
فقط حس میکنم یه چاشنی کم داشت، میشه راهنماییمون کنی از چه چاشنی هایی میشه برای غذاهایی که با شیر درست میشن استفاده کرد؟
یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد
خوبه خوشم اومد!
گلشن تویی؟
اویشنم خوب میشه
سرکه بالزامیک عالیه
پودر سیر و فلفل سیاه عالی میکنه همه نوع پاستا رو و یه کوچولو آبلیمو
یه ادویه فلفل و لیمو داریم ، از اون بهش زدیم و آبلیمو کلی بهتر شد
چجور خامه استفاده کنم؟؟؟؟؟
خامه صورتی
خامه صورتی چیه؟
عالی
سلام
من هر بار درست میکنم اولش خیلی خوب میشه ها ولی بعد چند دقیقه پاستا تمام سس و به خودش جذب میکنه و خیلی بد میشه.چی کار کنم؟؟
اگه بعد از آبکش کردن پاستا رو تو کمی روغن زیتون ،هسته انگور و یا روغن کلزا تفت بدی و یا حتی بدون تفت دادن فقط روغن روبه پاستا اضافه کنی وبعد سس بزنی باعث میشه کمتر سس رو بخودش جذب کنه
کمی شیر به سس اضافه کن
سس رو باهاش دم نکن
اگر مقداری سیر به مرغ اضافه کنید خیلی بهتر میشه
چه جالب
۱. حواستون باشه به مرغتون نمک زیاد نزنید چون پارمیزان خودش شوره!
۲. این غذا با سیر خیلی خیلی خوب میشه حتما سیر بزنید
۳. موقع سرو روش جعفری تازه (حتما تازه) خورد کنبد عطر خیلی خوبی میده
من ترجیح میدم همه ی شیرو به سس اضافه کنم (تا حدی که غلظتش مناسب باشه و زیاد شل نشه) چون اگه پاستارو با شیر بجوشونیم که موقع ابکش شیر هدر میره!
سلام.کلا پاستا رو مانند ماکارونی با آب باد از اماده شدن آبکش نکنید فقط بعد از اماده شدن بریزید فورا تو آبکش.این دو مزیت داره.یکی اینکه طعم و خاصیت پاستا بیشتر حفظ میشه یکی هم قدرت جذب عالی و مناسب و نه زیادی نسبت به سس ایجاد میشه.برای اینکه اندازه مورد نظر سس به پاستا دستتون بیاد بهتره تو ماهیتابه تک دسته روی حرارت خیلی کم سس رو با حرکت پاستاها اصافه کنید.
من تازه مخواهم این مدلدرست کنم بعداز سرو غذا نظرمرا می نویسم
خوبه فقط من هنوز تفاوت پنیر پارمسان و پارمزان رو نمیدونم کلا فقط پنیر پیزا رو میشناسم
یکیه
فرقی نداره
منم درست کردم عالی بود
درست کردم عالی شد
روی پاستاها فقط مقداری آب ریختم که نیاز به آبکش شدن نباشه و قبل ازینکه آب کامل به خورد پاستا بره یک استکان شیر بهش اضافه کردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با این روش زمانیکه سس ها رو روی پنه ریختم خشک نشد
درست کردم عالی شد
روی پاستاها فقط مقداری آب ریختم که نیاز به آبکش شدن نباشه و قبل ازینکه آب کامل به خورد پاستا بره یک استکان شیر بهش اضافه کردم وگذاشتم به خورد پاستا بره و با این روش زمانیکه سس ها رو روی پنه ریختم خشک نشد
این ک میگیو منمتوجه نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی؟
من به زین روش درست میکنم همیشه و واقعا خوشمزه میشه حتی از پاستا های بیرون هم بهتر میشه
اول تو یک قابلمه آب میزارم جوش بیاد و پنه هارو میریزم توش که نرم بشه همزمان تو یک قابلمه دیگه کره زیاد میریزم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنم و یک تف که خورد قارچ رو بهش اضافه میکنم و یکم نمک فلفل میزنم میزارم آب قارچ کم شه بعد یک حبه سیر توش رنده میکنم و خامه رو بهش اضافه میکنم زود هم میزنم که نبره بعد برای اینکه موقع سرو خامه روی پنه نبنده کمی هم شیر اضافه میکنم و میزارم قل بزنه تو این فاصله پنه هارو میریزم تو آبکش آبش که گرفته شد میریزم تو قابلمه که سس رو درست کردم و هم میزنم و میزارم ٢دقیقه با هم روی گاز باشند و بعد آماده ی سرو هست و بسیاااار خوشمزه
سلاچه موقع شیر رو اضافه کنم اخه شیر سرد که تو ابجوش بریزیم شیر که میبره؟؟
سلام
خیلى عالى بود ممنون
سلام ؛ من هربار که سس رو درست میکنم ؛ شیر یا خامه میبره و دون دون میشه حتی قبل از اضافه کردن نمک و ابلیمو و اویشن… میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟
من سس و اینجوری درست میکنم اول کره بعد توش دوتا قاشق ارد میریزم ک گوله نشه بعد دو لیوان شیر و میریزم وقتی غلیظ شد زیرشو خامشو میکنم بعد خامه میریزم حتمن باید خاموش باشع زیر سس ک خامه نبره تو سس اگه اب لیمو و سیر هم بریزید عالی میشه و بعد از سرو روش پنیر میریزم
تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید لطفا
من کره و خامرو روی حرارت گذاشتم و بعد پنیر اضافه کردم و حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
چکار باید میکردم؟؟؟؟
اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…
تهییه سس را بیشتر راهنمایی کنید
من کره خامه پنیرو حدود ده دقیقه روی حرارت هم زدم کمی هم شیر اضافه کردم ولی سسش کاملا دون دون شد.حالته مایعو روون نداشت…
چکار باید میکردم؟؟؟؟
اخه من رستوران خوردم سسش غلیظو روون بود…
دوستان خامه رو با شیر مخلوط کنین بعد بریزین تو تابه
زوستا همیشه برا نبردین شیر توی سس باید شیر را تو ظرف جدا گرم کنید ووقتی شیر جوشید ارام ارام به کرده و خامتون اضافه کنید اینجوری هیچوقت نمیبره
ممنونم از دستوره. پخت عالی برای اولین بار درست کردم دقیقا مزه همون پاستا پنه رو میداد که تو رستوران های لوکس خوردم ,در ضمن منم شیر تو پاستا نری ختم تو سس ریختم و همچنین موقع تفت دادن مرغ و قارچ کمی اسفناج خام ریختم داخلش واقعا خوشمزه شده بود
ممنونم بسیار عالی دقیقا مزه طعمش به اندازه رستوران های لوکس بود.منم شیر به پاستا اضافه نکردم و موقع پخت مرغ قارچ یه مقدار اسفناج خام داخلش خورد کردم .
برای نبریدن شیر و دون دون نشدن خامه و پنیر در زمان مخلوط کردن چه باید کرد ٬ لطفا راهنمایی کنید
عالی بود
میشه هم از پارمیزان استفاده کرد هم از گودا؟؟؟
با نان بربری نیز بسیار خوشمزع=ه و فوق العادع می شود
من خیلی از غذاهارو از رو سایت شما درست کردم همیشه عاااالی میشد ولی اینبار که با این دستور پاستا درست کردم افتضاح شد اصلا خوب نبود
من درست کردم افتضاح شد
نمیخواد بزاریم توفر؟؟؟؟
من هنوز استفاده نکردم ولی از یه نظر عالی یود که با تصویر دقیق توضیح داده شده بود فقط برای پاستا همون ماکارونیفرمی هم میشه خرید نه؟
سلام با پنیر چدار هم میشه سس آلفردو درست کرد؟
خیلی خوب بود من پختم خوشمزه شد
برای سس آلفردو از پنیر موزارلا میشه استفاده کرد؟
امروز که روز تعطیل بود به همسرم گفتم ناهار امروز با من خیلی دقت کردم که پاستا خوب دربیاد
همه مراحل رو مو به مو انجام دادم و نتیجه کار عالی بود ، هرچند که من گاهی وقتا غذا درست میکنم ولی فکر کنم همسرم از نتیجه کار و مزه غذا سورپرایز شد .
یکم سس رو کم درست کرده بودم ولی با این حال خانمم خیلی دوست داشت و منم کلی اعتماد به نفسم زیاد شد.
از مدیریت سایت ممنونم
سلام اگه پنیر پارمازل نباشه نمیشه!! یا از این پنیر صبحونهوها میشه؟
میشه بجای این پنیر پنیر دیگه ای اضافه کنم ؟؟ مثلا موزارلا ؟؟
ممنون. میشه بگید مرغ خام رو تفت میدید یا قبل تفت میپزید؟
یه سوال.مواد اولیه تو این سایت برای چند نفره؟
سلام سیر عطر طعم اصلی این غذا هستش که باید با مرغ ها تفتش بدید و غذارو خوش مزه و معطر میکنه
من برای صدنفر می خوام درست کنم چقد مواد برا سسش باید بزنم؟
من با اینکه پسرم و آشپزیم در حد خانم های محترم نیست اما تو کامنتا یه سوالایی پرسیدن که آدم واقعاً خندش میگیره 😂 پنیر پارمازل!! پنیر صبحانه؟! وااای..بیچاره پاستائه 😂😂
یه روز حتما درستش میکنم..برای اولین بار و برای میهمان .. حتما این کارو میکنم و نظرم رو اینجا مینویسم.!
هر کدوم رو ۳ برابر کن و بریز
سلام خوبی بالذات
من چندین بار با دستور شما درست کردم و عالی بود . ممنون
طبق دستور تهیه کردم بسیار عالی شد دستتون درد نکنه
میشه پنیر پیتزا هم تو سس اضافه کنیم