پاستا با مرغ و سس آلفردو

موارد اولیه

  • پاستا: 500 گرم
  • كره: نیم پیمانه
  • سینه مرغ: 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
  • جعفری: اندكی برای تزئین
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • كره: یك چهارم پیمانه
  • خامه: یك پیمانه
  • سیر: یك حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
  • جعفری تازه: یك چهارم پیمانه (ریز شده)

دستور پخت

  1. در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
  2. در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
  3. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
  4. پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
  5. سس آلفردو: كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

منبع:www.seemorgh.com

46 نظر برای پاستا با مرغ و سس آلفردو

  1. عالیییییییییییییییییییییی

    پاسخ
    1. چرا موتور جست جوووتون کار نمیکنه؟؟؟

      پاسخ
  2. پنیر تکلیفش چی شد پس؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. ردیف 5 رو خوب بخونید

      پاسخ
      1. راست میگه ننوشته که پنیر

        پاسخ
  3. سلام.من همش به سایتتون سر میزنم.پاستا با سس آلفردو رو درست کردم،خوشمزه شد.
    لطفا غذاهای جدید خیلی بذارید وپرکارتر بشید.
    ممنون

    پاسخ
  4. سس آلفردو پیازچه هم داره امتحان کنید طعم خیلی خوبی میده به پاستاتون اگه با فیله درست بشه که عالی تر میشه

    پاسخ
  5. عزیزم از ایده بسیار قشنگت برای این سایت خیلی لذت بردم و اینکه طرز تهیه بیشتر غذاها رو کامل توضیح دادی خیلی استفاده کردم موفق باشی

    پاسخ
  6. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    پاسخ
  7. bebakhshid khastam baporsam
    ? az che khamei estefade konam?

    پاسخ
  8. من این غذا رو یه مدل دیگه درست کردم و فوق العاده شد.یعنی مخلوطی از چیکن استراگانوف و پاستا ب مرغ و سس آلفردو.
    اول پیاز رو سرخ کنید بعد سینه مرغ رو که به رشته های باریک و بلند خورد کردین بهش اضافه کنین و درب ماهیتابه رو بذارین تا با آبی که میندازه خوب بپزه.از اون طرف قارچ رو تفت بدین و با کمی روغن سرخ کنین و با سس سفید مخلوط کنین و بذارین کنار.
    طرز تهیه سس سفید: اول کره رو آب کنین و بعد یکی دوتا قاشق آرد در حدی که زیاد سفت نشه اضافه کنید.و شیر گرم رو کم کم به این مخلوط اضافه کنید و دائم هم بزنید تا گوله نشه.
    خب حالا مخلوط قارچ و سس سفید رو به مرغ اضافه کنید و خامه صبحانه (رو که با یه کوچولو آبلیمو و فلفل سیاه و نمک مزه دار کردین بهشون اضافه کنید و یه کم حرارت دید برش دارین.
    کنارشم پاستای فتوچینی با طعم سبزیجات و کنسرو ذرت بذارین و نوش جان کنین.

    پاسخ
    1. ممنون خیلی راهنمایی خوبی بود.

      پاسخ
    2. چرا پنیرپارمزان من ریختم توخامه رو اجاق بود ذوب نشد خیلی بدشد دوباردرست کردم هردوبار همین شکلی شد و جمع جمع شد ولو ترشی میداد

      پاسخ
      1. پنیر میریزین نباید رو گاز باشه

        پاسخ
    3. چرا پنیرپارمزان من ریختم توخامه رو اجاق بود ذوب نشد خیلی بدشد دوباردرست کردم هردوبار همین شکلی شد و جمع جمع شد وبو ترشی میداد

      پاسخ
  9. راستی واسه کسایی که مزه خامه رو دوست ندارن بگم که اگر سس سفیدرو خوشمزه درست کنین نیازی به استفاده ز خامه ندارین.من یه کوچولو شکر اضافه کردم بهش

    پاسخ
  10. میشه به جاى پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کرد؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین.

    پاسخ
    1. بله میشه.

      پاسخ
      1. مرسییییی

        پاسخ
    2. نه نمیشه ولی میشهبه جاش پنیر گودا ریخت پارمزان و گودا هم مزه ان

      پاسخ
  11. سلام.هر پیمانه چه اندازه میشه

    پاسخ
  12. سایتتون عالیه.ممنونم که کاره مارو راحت کردین

    پاسخ
  13. ممنون

    پاسخ
  14. سلام ممنون خیلی خوبه سایتتون . میشه بجای پنیر پارمزان از پنیر گودا استفاده کنیم ؟

    پاسخ
    1. بله مشه گودا و پارمزان فرقی ندارن

      پاسخ
  15. من یه جا خوندم.که فقط از پنیر پارمیزان استفاده بشه نه اون پنیرایی که کش میاد.

    پاسخ
    1. درسته

      پاسخ
    2. درسته

      پاسخ
  16. هم غذاتون خوب بود هم سایتتون خوبه، مرسی

    پاسخ
  17. من همیشه به سس آلفردو خامه با کمی شیر میزنم خیلی خوش طعم میشه ولی نمیدونم چرا همیشه خیلی سفت میشه !ممنون میشم راهنماییم کنید .

    پاسخ
  18. بسیار عالی،موفق باشید

    پاسخ
  19. عالی بود،موفق باشید

    پاسخ
  20. ببخشید من برای تولد دخترم میخوام درست کنم.میشه از روز قبل درست کنم؟

    پاسخ
    1. به نظر من نمیشه
      چون پاستا رو وقتی با خامه درست میکنیم حتما باید زود سرو کنیم چون بعد یه مدت پاستا کاملا خامه رو جذب میکنه و اثری از سس باقی نمیمونه.

      پاسخ
  21. سلام من درست کردم به جای پنیر پارمزان پنیر پیتزا ریختم مقدار کره شم کم کردم ولی اصلا خوب نبود فوق العاده چرب و چندش اور بوی خامه و پنیرش حال ادمو بد میکنه اصلا نتونستم بخورم ایراد ازکارمنه یا کلا اینطوریه؟

    پاسخ
  22. سلام من درست کردم به جای پنیر پارمزان پنیر پیتزا ریختم مقدار کره شم کم کردم ولی اصلا خوب نبود فوق العاده چرب و چندش اور بوی خامه و پنیرش حال ادمو بد میکنه اصلا نتونستم بخورم ایراد ازکارمنه یا کلا اینطوریه؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

    پاسخ
    1. پنیر پیتزا اصلا برای پاستا مناسب نیست یا پارمزان یا گودا استفاده کنید

      پاسخ
  23. پنیر پیتزا توی این جور غذا هایی که یک مقدار شل و ابکی هستن اصلا خوب نمیشه
    خامه به تنهایی میتونه خوب باشه ولی همراه پنیر پیتزا شکل و طعم بدی میگیره و یافت غذا که یک طعم رو دنبال میکنه از بین میبره پنیر پیتزا دو طعم متفاوت هستن و در کنار هم به طعم غذا نمیخورنولی پنیر پار مزان با طعم غذا جوره

    پاسخ
  24. من نتونستم پنیر پارمسان پیدا کنم و از پنیر اسنفاده نکردم سس ب تنهایی خوشمزه شد اما خب وقتی با پاستا مخلوط کردم مثل اون چیزی ک تو رستوارن سان لیو خوردم نشد….پنه سان لیو کش دار بود و سس زیادی داشت و من خیلی دوست داشتم

    پاسخ
  25. این روشم اگه دوست داشتین امتحان کنید…من معمولا اینجوری درست میکنم و طرفدار زیادی هم داره تو خانواده و دوستام پاستاهام…برای پاستا وقتی که آب جوش اومد توش نمک بزنید و پاستارو اضافه کنید و شیر اضافه کنید و بذارید توی آب و شیر نرم بشه…برای سسشم اول سینه ی مرغ روبه شکل مستطیل متوسط خورد کنید و توی کمی روغن و کره سرخ کنید و چندحبه سیر توش رنده کنید و جعفری خورد شده رو هم بریزید که یه تفت بخوره و بردارید…قارچم خورد کنید و سرخ کنید حالا یا با همین مواد یا جدا…من خودم جدا میذارم رو حرارت با یه کم آبلیمو که سیاه نشه اول آب بندازه و بعد آبش جمع شه و بعد سرخ میکنم…حالا سس سفید رو درست کنید…کره رو آب کنید و آرد سفید اضافه کنید و با شیر رقیقش کنید و هم بزنید تا گلوله نشه…کم کم اضافه کردن شیر و تند هم زدن کمک میکنه به گلوله نشدن…سس که رقیق شد و کم کم هم جکشید بهش خامه و کره و نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید…2تا حبه سیر رنده کنید…و دو تا ورقه پنیر چدار خورد کنید و بریزید توش تا آب بشه و حل بشه توی مخلوط…طعم چدار عالیههه…توجه کنید که مقدار تمام این مواد به ذائقه و خوش آیند شما بستگی داره…وقتی تستش کنید متوجه میشی که دلتون میخواد سیر یا کره یا آویشن مثلا بیشتر باشه یا کمتر…و اینکه توجه کنید که پنیری که توی سسمون داریم وقتی سرد بشه باعث غلظت میشه…پس حواسمون به رقیق و غلیظ بودنش باشه و اگه حس کردید غلیظ شده با شیر رقیقش کنید…مرغ و جعفری و قارچو اضافه کنید و بعد از اینکه پاستاهارو آبکش کردید تو یه ظرف گود لایه لایه پاستا بریزید و بعد سسشو بریزید و روش پنیر پارمسان رنده شده و باز پاستا و سس و پارمسان تا همه ی مواد تموم شه و بعد با دوتا قاشق فلزی همشو هم بزنید…قاشق چوبی پاستاهارو له میکنه…تا داغه هم باید سرو بشه ینی مراحل درست کردن سس و آماده کردن پاستاهارو جوری هماهنگ کنید که تا سس سرد نشده سرو بشه…اگرم مقدار کم درست میکنید وقتی مرغ و قارچ رو به سستون اضافه کردید پاستاهای آبکش شده رو هم اضافه کنید و توی همون ظرف هم بزنید و بعد شعله رو خاموش کنید سرو کنید…روش لایه لایه مال مقدار زیاده…اما راز طعم خوب پاستا کره و سیر و پنیر چدار و پنیر پارمسان هست…همین…امیدوارم به مذاقتون خوش بیاد…

    پاسخ
    1. ممنونم عزیزم از توضیح خوبت

      پاسخ
  26. میشه به جاى پنیر پارمسان از پنیر چدار استفاده کرد؟؟؟

    پاسخ
  27. چی کار کنیم که سس همش جذب پاستا نشه ؟؟؟؟

    پاسخ
  28. سلام از چه خامه ای استفاده کنیم ؟

    پاسخ
  29. فرق بیف استراگانوف با پاستای سس الفرودو چیه؟

    پاسخ
  30. سلام من مرغ گوشت دوست ندارم عب نداره بجاشون چیزی نزنم؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.