پاستا با مرغ و سس آلفردو
موارد اولیه
- پاستا: 500 گرم
- كره: نیم پیمانه
- سینه مرغ: 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
- جعفری: اندكی برای تزئین
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- كره: یك چهارم پیمانه
- خامه: یك پیمانه
- سیر: یك حبه (خرد شده)
- پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
- جعفری تازه: یك چهارم پیمانه (ریز شده)
دستور پخت
- در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
- در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
- همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
- پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
- سس آلفردو: كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
منبع:www.seemorgh.com
عالیییییییییییییییییییییی
چرا موتور جست جوووتون کار نمیکنه؟؟؟
پنیر تکلیفش چی شد پس؟؟؟؟؟؟
ردیف 5 رو خوب بخونید
راست میگه ننوشته که پنیر
سلام.من همش به سایتتون سر میزنم.پاستا با سس آلفردو رو درست کردم،خوشمزه شد.
لطفا غذاهای جدید خیلی بذارید وپرکارتر بشید.
ممنون
سس آلفردو پیازچه هم داره امتحان کنید طعم خیلی خوبی میده به پاستاتون اگه با فیله درست بشه که عالی تر میشه
عزیزم از ایده بسیار قشنگت برای این سایت خیلی لذت بردم و اینکه طرز تهیه بیشتر غذاها رو کامل توضیح دادی خیلی استفاده کردم موفق باشی
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
bebakhshid khastam baporsam
? az che khamei estefade konam?
من این غذا رو یه مدل دیگه درست کردم و فوق العاده شد.یعنی مخلوطی از چیکن استراگانوف و پاستا ب مرغ و سس آلفردو.
اول پیاز رو سرخ کنید بعد سینه مرغ رو که به رشته های باریک و بلند خورد کردین بهش اضافه کنین و درب ماهیتابه رو بذارین تا با آبی که میندازه خوب بپزه.از اون طرف قارچ رو تفت بدین و با کمی روغن سرخ کنین و با سس سفید مخلوط کنین و بذارین کنار.
طرز تهیه سس سفید: اول کره رو آب کنین و بعد یکی دوتا قاشق آرد در حدی که زیاد سفت نشه اضافه کنید.و شیر گرم رو کم کم به این مخلوط اضافه کنید و دائم هم بزنید تا گوله نشه.
خب حالا مخلوط قارچ و سس سفید رو به مرغ اضافه کنید و خامه صبحانه (رو که با یه کوچولو آبلیمو و فلفل سیاه و نمک مزه دار کردین بهشون اضافه کنید و یه کم حرارت دید برش دارین.
کنارشم پاستای فتوچینی با طعم سبزیجات و کنسرو ذرت بذارین و نوش جان کنین.
ممنون خیلی راهنمایی خوبی بود.
چرا پنیرپارمزان من ریختم توخامه رو اجاق بود ذوب نشد خیلی بدشد دوباردرست کردم هردوبار همین شکلی شد و جمع جمع شد ولو ترشی میداد
پنیر میریزین نباید رو گاز باشه
چرا پنیرپارمزان من ریختم توخامه رو اجاق بود ذوب نشد خیلی بدشد دوباردرست کردم هردوبار همین شکلی شد و جمع جمع شد وبو ترشی میداد
راستی واسه کسایی که مزه خامه رو دوست ندارن بگم که اگر سس سفیدرو خوشمزه درست کنین نیازی به استفاده ز خامه ندارین.من یه کوچولو شکر اضافه کردم بهش
میشه به جاى پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کرد؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین.
بله میشه.
مرسییییی
نه نمیشه ولی میشهبه جاش پنیر گودا ریخت پارمزان و گودا هم مزه ان
سلام.هر پیمانه چه اندازه میشه
سایتتون عالیه.ممنونم که کاره مارو راحت کردین
ممنون
سلام ممنون خیلی خوبه سایتتون . میشه بجای پنیر پارمزان از پنیر گودا استفاده کنیم ؟
بله مشه گودا و پارمزان فرقی ندارن
من یه جا خوندم.که فقط از پنیر پارمیزان استفاده بشه نه اون پنیرایی که کش میاد.
درسته
درسته
هم غذاتون خوب بود هم سایتتون خوبه، مرسی
من همیشه به سس آلفردو خامه با کمی شیر میزنم خیلی خوش طعم میشه ولی نمیدونم چرا همیشه خیلی سفت میشه !ممنون میشم راهنماییم کنید .
بسیار عالی،موفق باشید
عالی بود،موفق باشید
ببخشید من برای تولد دخترم میخوام درست کنم.میشه از روز قبل درست کنم؟
به نظر من نمیشه
چون پاستا رو وقتی با خامه درست میکنیم حتما باید زود سرو کنیم چون بعد یه مدت پاستا کاملا خامه رو جذب میکنه و اثری از سس باقی نمیمونه.
سلام من درست کردم به جای پنیر پارمزان پنیر پیتزا ریختم مقدار کره شم کم کردم ولی اصلا خوب نبود فوق العاده چرب و چندش اور بوی خامه و پنیرش حال ادمو بد میکنه اصلا نتونستم بخورم ایراد ازکارمنه یا کلا اینطوریه؟
سلام من درست کردم به جای پنیر پارمزان پنیر پیتزا ریختم مقدار کره شم کم کردم ولی اصلا خوب نبود فوق العاده چرب و چندش اور بوی خامه و پنیرش حال ادمو بد میکنه اصلا نتونستم بخورم ایراد ازکارمنه یا کلا اینطوریه؟خواهش میکنم راهنماییم کنید
پنیر پیتزا اصلا برای پاستا مناسب نیست یا پارمزان یا گودا استفاده کنید
پنیر پیتزا توی این جور غذا هایی که یک مقدار شل و ابکی هستن اصلا خوب نمیشه
خامه به تنهایی میتونه خوب باشه ولی همراه پنیر پیتزا شکل و طعم بدی میگیره و یافت غذا که یک طعم رو دنبال میکنه از بین میبره پنیر پیتزا دو طعم متفاوت هستن و در کنار هم به طعم غذا نمیخورنولی پنیر پار مزان با طعم غذا جوره
من نتونستم پنیر پارمسان پیدا کنم و از پنیر اسنفاده نکردم سس ب تنهایی خوشمزه شد اما خب وقتی با پاستا مخلوط کردم مثل اون چیزی ک تو رستوارن سان لیو خوردم نشد….پنه سان لیو کش دار بود و سس زیادی داشت و من خیلی دوست داشتم
این روشم اگه دوست داشتین امتحان کنید…من معمولا اینجوری درست میکنم و طرفدار زیادی هم داره تو خانواده و دوستام پاستاهام…برای پاستا وقتی که آب جوش اومد توش نمک بزنید و پاستارو اضافه کنید و شیر اضافه کنید و بذارید توی آب و شیر نرم بشه…برای سسشم اول سینه ی مرغ روبه شکل مستطیل متوسط خورد کنید و توی کمی روغن و کره سرخ کنید و چندحبه سیر توش رنده کنید و جعفری خورد شده رو هم بریزید که یه تفت بخوره و بردارید…قارچم خورد کنید و سرخ کنید حالا یا با همین مواد یا جدا…من خودم جدا میذارم رو حرارت با یه کم آبلیمو که سیاه نشه اول آب بندازه و بعد آبش جمع شه و بعد سرخ میکنم…حالا سس سفید رو درست کنید…کره رو آب کنید و آرد سفید اضافه کنید و با شیر رقیقش کنید و هم بزنید تا گلوله نشه…کم کم اضافه کردن شیر و تند هم زدن کمک میکنه به گلوله نشدن…سس که رقیق شد و کم کم هم جکشید بهش خامه و کره و نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید…2تا حبه سیر رنده کنید…و دو تا ورقه پنیر چدار خورد کنید و بریزید توش تا آب بشه و حل بشه توی مخلوط…طعم چدار عالیههه…توجه کنید که مقدار تمام این مواد به ذائقه و خوش آیند شما بستگی داره…وقتی تستش کنید متوجه میشی که دلتون میخواد سیر یا کره یا آویشن مثلا بیشتر باشه یا کمتر…و اینکه توجه کنید که پنیری که توی سسمون داریم وقتی سرد بشه باعث غلظت میشه…پس حواسمون به رقیق و غلیظ بودنش باشه و اگه حس کردید غلیظ شده با شیر رقیقش کنید…مرغ و جعفری و قارچو اضافه کنید و بعد از اینکه پاستاهارو آبکش کردید تو یه ظرف گود لایه لایه پاستا بریزید و بعد سسشو بریزید و روش پنیر پارمسان رنده شده و باز پاستا و سس و پارمسان تا همه ی مواد تموم شه و بعد با دوتا قاشق فلزی همشو هم بزنید…قاشق چوبی پاستاهارو له میکنه…تا داغه هم باید سرو بشه ینی مراحل درست کردن سس و آماده کردن پاستاهارو جوری هماهنگ کنید که تا سس سرد نشده سرو بشه…اگرم مقدار کم درست میکنید وقتی مرغ و قارچ رو به سستون اضافه کردید پاستاهای آبکش شده رو هم اضافه کنید و توی همون ظرف هم بزنید و بعد شعله رو خاموش کنید سرو کنید…روش لایه لایه مال مقدار زیاده…اما راز طعم خوب پاستا کره و سیر و پنیر چدار و پنیر پارمسان هست…همین…امیدوارم به مذاقتون خوش بیاد…
ممنونم عزیزم از توضیح خوبت
میشه به جاى پنیر پارمسان از پنیر چدار استفاده کرد؟؟؟
چی کار کنیم که سس همش جذب پاستا نشه ؟؟؟؟
سلام از چه خامه ای استفاده کنیم ؟
فرق بیف استراگانوف با پاستای سس الفرودو چیه؟
سلام من مرغ گوشت دوست ندارم عب نداره بجاشون چیزی نزنم؟