پاستای بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان:2 عدد متوسط
- سیر :له شده 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون:4 قاشق غذا خوری
- نمک برای روی بادمجانها
- فلفل چیلی قرمز خرد شده:1/2 قاشق چای خوری
- خامه:1/2 پیمانه
- گوجه فرنگی خرد شده :4عدد کوچک
- ریحان خشک : 4 قاشق غذا خوری
- پنیر پارمسان:1/4 پیمانه
- فلفل سیاه تازه
دستور پخت
- بادمجان رو نازک برش بدید و نمک بپاشید روشون بزارید یک کناری به مدت نیم ساعت تا اب بندازن و تلخیشون گرفته بشه
- بعد با دستمال اشپزخانه بادمجانها رو خوب خشک کنید و باریک خردشون کنید اندازه پاستا باشه.
- داخل تابه روغن زیتون رو بریزید سیر رو اضافه کنید همراه با فلفل چیلی قرمز 30تفت بدید تا سرخ بشن
- بادمجانها رو اضافه کنید همچنین پاستا ی آبکش شده رو هم بریزید مخلوط کنید .
- گوجه فرنگی خرد شده رو هم اضافه کنید بزارید 3 دقیقه مواد با هم بپزن
- خامه رو اضافه کنید حرارت را زیاد کنید فلفل و ریحان رو هم اضافه کنید
- و در اخر پارمسان رو بریزید و مخلوط کنید
- نمک نریزید چون بادمجانها نمک دارن ... بستگی به ذائقتون داره اگر نیاز بود اضافه کنید
منبع: yemalilar.blogspot.com
خیلی سایت خوبی دارید البته من تازه با سایتتون اشنا شدم وهمین الان دارم میرم بیرون خرید کنم وبیام یکی از غذاهاتون رو درست کنم هر روز انقدر فکر میکردم چی درست کنم که خسته میشدم اخرش هم یه غذای تکراری درست می کردم واقعا ازتون ممنون
مرسی از سایت عالیتون
من امروز پاستای بادمجان رو درست کردم و ابلیمو هم اضافه کردم وحوشمزه ترشد.من تصمیم داشتم که به کلاس اشپزی بروم که این سایت را پیدا کردم و دیگر از کلاس اشپزی منصرف شدم و از این سایت استفاده خواهم کرد.
بسیار عالی است. ایده های خوبی را در ذهن فرد ایجاد می کنه. ممنون.
غذا ی خیلی خوبی بود
ممنون از سایت خوبتون
دستورش به نظر خوشمزه میاد امروز درستش میکنم
عالیه من خودم برای همسرم درست کردم الهی فداش بشم من خیلی خوشش اومد خداروشکر