ناپلئونی پنیر
موارد اولیه
- نان تست نرم 6 عدد
- ماست خامه ای یک پیمانه
- پنیر خامه ای 100 گرم
- خامه 2 قاشق غذاخوری
- گردو به میزان دلخواه
- مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه
- تخم مرغ آب پز یک عدد
- هویج یک دوم
- جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری
- خیار شور یک عدد
- سس مایونز 2 قاشق
- فلفل و نمک مقداری
دستور پخت
- پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.
- خامه رو اضافه کنید.
- ماست رو اضافه کنید.
- هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.
- مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.
- دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
- کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.
- یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نون باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه
- دوتا نون رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.
- یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)
- روی دو تا دیگه از نونها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید.
- و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.
- روی نونها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.
- باز روی دو تا نون آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.
- مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.
- در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن.
- بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.
- و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید. من با گلهایی از ذرت و هویج و گوجه فرنگی تزیین کردم، واسه وسط گلها هم از سس گوجه
منبع:asrafood.ir
نکات:
من کمی دستورش رو تغییر دادم.
میتونید لایه ها رو کمتر کنید و فقط دو لایه نون استفاده کنید.
در دستور اصلی مقدار خامه بیشتر بود ولی به نظرم چون هم از پنیر خامه ای و هم ماست خامه ای استفاده میکنیم غذامون زیادی خامه ای میشه، اگه شما مشکل چاقی و رژیم هم ندارید بهتون توصیه میکنم همین مقدار رو استفاده کنید چون با این هم خوشمزه میشه
درست کردم خیلی عالی بود. ممنون از پیشنهادتون. البته من خامه و سس مایونز داخلش نزدم به خاطر رژیمم اما عالی بود. بازم ممنون