میکس گرانولا

موارد اولیه

  • عسل رقیق‌شده: 5 قاشق غذاخوری
  • جو: 200 گرم
  • مغز (بادام، فندق، گردو، پسته): 150گرم
  • مغز تخمه آفتاگردان، كدوتنبل و كنجد: 50 گرم
  • پودرنارگیل: 50 گرم
  • میوه‌های خشك‌‌شده (كشمش و زردآلو): 50گرم
  • شیر: به میزان دلخواه
  • روغن زیتون: 5قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. فر را در درجه حرارت 180درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی كل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه كنید و به خوبی با یك قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد.
  2. برای مدت 52دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر 5دقیقه یك‌بار سینی را بیرون آورده و با یك قاشق چوبی آن را له كنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی كه مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه‌های خشك‌شده را اضافه كنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی كل مواد پخش كنید.

منبع:cooking.akairan.com

2 نظر برای میکس گرانولا

  1. سلام مرسی از دستورایی که میزارین .پس شیر چی شد؟

    پاسخ
    1. در انتها با شیر سرو میشه

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.