لقمه دال عدس و سس ارده
موارد اولیه
- دال عدس 1/2 فنجان
- آب 2 فنجان
- بلغور ریز 3/4 فنجان
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- زیره سابیده 2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
- پیازچه خردشده 1 عدد
- جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- نان لواش 6 تکه 20 در 30
- فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
- کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان
- سس ارده به مقدار لازم
دستور پخت
- دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم.
- حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
- در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
- مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.
- می توانیم مخلوط را در غذاساز یا میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.
- روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم
- برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!
بد مزه تر از اونی بود که تصورش رو می کردم 😖😭