لقمه دال عدس و سس ارده

موارد اولیه

  • دال عدس 1/2 فنجان
  • آب 2 فنجان
  • بلغور ریز 3/4 فنجان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  • زیره سابیده 2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده 1 عدد
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • نان لواش 6 تکه 20 در 30
  • فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
  • کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان
  • سس ارده به مقدار لازم

دستور پخت

  1. دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم.
  2. حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
  3. در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
  4. مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.
  5. می توانیم مخلوط را در غذاساز یا میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.
  6. روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم
  7. برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.

لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!

یک نظر برای لقمه دال عدس و سس ارده

  1. بد مزه تر از اونی بود که تصورش رو می کردم 😖😭

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.